logo
wvhj2023
hero-image
28 januari 2015

Solar Trendrapport 2015: zonne-energiesector voorstander van behoud salderen

De zonne-energiesector is in meerderheid voorstander van het behoud van salderen. Toch is de sector niet onwillig hierover in gesprek te gaan met de minister. Dit blijkt uit het Solar Trendrapport 2015.

Het argument dat ‘salderen onhoudbaar is’, gaat er bij veruit de meeste van de respondenten niet in. Dat is immers een keuze en geldt voor veel meer regelingen. De salderingsregeling zou volgens de respondenten in ieder geval tot minimaal 2023 moeten lopen (gelijk met het Energieakkoord). Daarbij wordt opgemerkt dat er ná 2023 een overgangsregeling moet komen, zodat investeringen die gedaan zijn voor 1 januari 2023 niet verloren gaan.

 

Zie ook de berichten:


Over het Solar Trendrapport 2015

Het Solar Trendrapport 2015 is een marktonderzoek (tot stand gekomen door een coproductie van Solar Solutions en Solar Magazine en met ondersteuning van Holland Solar, TKI Solar Energy en UNETO-VNI) waaraan tweehonderd solar professionals hebben meegewerkt. Het trendrapport brengt jaarlijks trends in kaart over kwaliteit, marktontwikkelingen, techniek en politieke ontwikkelingen. Daarnaast is dit jaar voor het eerst een brancheonderzoek uitgevoerd naar cijfers over omzet, winst en werkgelegenheid. Het Solar Trendrapport 2015 omvat ruim tachtig pagina’s met gegevens, interpretaties en aanbevelingen. Een volledig exemplaar van het Solar Trendrapport 2015 is hier te bestellen. Een volledig exemplaar van het Solar Trendrapport 2015 is hier te bestellen.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten