Adverteren

Solar Magazine is hét onafhankelijke nieuwsplatform voor de zonne-energiesector en is altijd dé eerste met het laatste zonne-energienieuws. In het vakblad vindt u ieder kwartaal uitgebreide nieuws- en achtergrondartikelen (oplage 19.270 stuks). De website (3,9 miljoen unieke bezoekers in 2020) biedt met een dagelijkse nieuwsrubriek en wekelijkse nieuwsbrief (22.550 abonnees) de meest actuele marktinformatie.

Nederland én Vlaanderen
Solar Magazine is het leidinggevende Nederlandstalige multimediale platform voor de zonne-energiesector in Vlaanderen en Nederland. Solar Magazine is een offline en online nieuws- en opiniemedium. Solar Magazine is daarmee hét platform voor alle betrokkenen bij de solar community; een platform waar ondernemers, onderzoekers en bestuurders elkaar tegenkomen.

Lezersprofiel
Het tijdschrift Solar Magazine wordt verspreid onder ondernemers, beleidsmakers, politici, intermediairs, branchevertegenwoordigers, onderzoekers en onderwijsprofessionals. Maar ook bij bouwbedrijven, architecten, installatiebedrijven, agrariërs, (energie)adviesbureaus en machinebouwers. Het complete lezersprofiel van de oplage van 19.270 exemplaren kunt u in onze mediakaart voor het kalenderjaar 2021 nalezen.

Mediakaart
Met een advertentie in het tijdschrift Solar Magazine bereikt u elk kwartaal zeer gericht 19.270 beslissers die geïnteresseerd zijn in zonne-energie. Via de nieuwsbrief bereikt u wekelijks 22.550 lezers (peildatum 1 januari 2021) en de website wordt maandelijks bezocht door 325.000 unieke bezoekers (peildatum 1 januari 2021, noot: 3,9 miljoen unieke bezoekers in 2020).

  • 2021: klik hier om de mediakaart van Solar Magazine voor het kalenderjaar 2021 te downloaden.

Partner of ambassadeur worden
Als bedrijf, kennisinstituut, onderwijsinstelling of overheidsorgaan kunt u Partner of Ambassadeur worden van Solar Magazine. De prijzen voor het Partner- en Ambassadeurspakket kunt u in onze mediakaart nalezen. Als Partner of Ambassadeur ontvangt u diverse extra's, zoals opname in het fysieke Solar Industry Register dat iedere editie in ons tijdschrift opgenomen wordt.

Persberichten
Als u een interessant innovatieproject start of afrondt, producten introduceert of ander belangrijk nieuws heeft op het gebied van de solar industrie; mail dan uw persbericht naar de redactie. Het laatste zonne-energie nieuws vindt u bij Solar Magazine.

Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nu in Solar Magazine

September 2021

Marieke Beugel (Verbond van Verzekeraars): ‘Verzekeraars zijn niet bang voor zonnepanelen’ Radovan Kopecek over renaissance Europese zonne-energieketen: ‘Pv is coming home’ Erik de Leeuw (SOLARWATT): ‘Geen zin om...
Vacatures
kWh People zoekt:

Solar AC Engineer

Fulltime (40 uur) - Brabant
Eigenenergie.net zoekt:

Operationeel Uitvoerder

Fulltime (40 uur) - 5667 KX
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!