logo
wvhj2023
hero-image
28 januari 2015

Solar Trendrapport 2015: ‘Solar Magazine belangrijkste onafhankelijke informatiebron voor solar professionals’

Solar Magazine is dé belangrijkste onafhankelijke informatiebron van de Nederlandse zonne-energiegemeenschap. Maar liefst 71,4 procent van de respondenten van het Solar Trendrapport 2015 geeft dit aan.

Persoonlijke contacten staan met 78,9 procent op een eerste plaats en Holland Solar (48,7 procent) op een derde plaats. Dit alles blijkt uit een van analyses uit het Solar Trendrapport 2015 (zie afbeelding).

Solar Solutions Int. wordt aangewezen de belangrijkste informatiebron onder de verschillende vakbeurzen. InterSolar in München (Duitsland) is de belangrijkste buitenlandse vakbeurs en Photon het meest gelezen buitenlandse vaktijdschrift.


Zie ook de berichten:


Over het Solar Trendrapport 2015

Het Solar Trendrapport 2015 is een marktonderzoek (tot stand gekomen door een coproductie van Solar Solutions en Solar Magazine en met ondersteuning van Holland Solar, TKI Solar Energy en UNETO-VNI) waaraan tweehonderd solar professionals hebben meegewerkt. Het trendrapport brengt jaarlijks trends in kaart over kwaliteit, marktontwikkelingen, techniek en politieke ontwikkelingen. Daarnaast is dit jaar voor het eerst een brancheonderzoek uitgevoerd naar cijfers over omzet, winst en werkgelegenheid. Het Solar Trendrapport 2015 omvat ruim tachtig pagina’s met gegevens, interpretaties en aanbevelingen. Een volledig exemplaar van het Solar Trendrapport 2015 is hier te bestellen.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten