Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Rechter verklaart installateur van zonnepanelen Dutch Solar Club failliet
© Daniel127001 | Dreamstime.com

Rechter verklaart installateur van zonnepanelen Dutch Solar Club failliet

De Dutch Solar Club is failliet. De in Utrecht gevestigde installateur van zonnepanelen is door de rechtbank van Midden-Nederland failliet verklaard. Christel Kerkers van Holla Advocaten is aangesteld als curator.

De curator gaat in de komende periode onderzoek doen naar de reden van het faillissement. Het bedrijf was pas opgericht in mei 2019.

Al meerdere installateurs failliet
Met het faillissement van Dutch Solar Club loopt het aantal installatiebedrijven van zonnepanelen dat dit jaar failliet is gegaan verder op.

Eerder dit jaar vroegen Coenders Installatietechniek, R&R Elektrotechniek, EVK Installatie, eSetupDuurzame Techniek FranekerHemstra Duurzaam Energie BeheerSmeets ElectroTotaal-zonnepanelenAVT Installaties en Schone Energie al faillissement aan. Het merendeel van die bedrijven maakte geen doorstart en bij een aantal van hen werd het faillissement toegeschreven aan vraaguitval door de coronacrisis.

Nu in Solar Magazine

September 2021

Marieke Beugel (Verbond van Verzekeraars): ‘Verzekeraars zijn niet bang voor zonnepanelen’ Radovan Kopecek over renaissance Europese zonne-energieketen: ‘Pv is coming home’ Erik de Leeuw (SOLARWATT): ‘Geen zin om...
Vacatures
Eigenenergie.net zoekt:

Bouwkundig Calculator BIPV

Fulltime (40 uur) - Spaarpot 20 , 5667 KX Geldrop
KiesZon zoekt:

Field Service Engineer

Fulltime (40 uur) - 5248 NL
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!