Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Faillissement voor installateur van zonnepanelen eSetup

Faillissement voor installateur van zonnepanelen eSetup

Installateur van zonnepanelen eSetup uit Zwolle is door de rechtbank Overijssel in staat van faillissement gesteld. Martijn Kerkdijk van Benthem Gratama Advocaten is aangesteld als curator.

eSetup werd in 2019 opgericht en zou meer dan 10 medewerkers tellen. Uit gegevens van de Kamer van Koophandel blijkt dat het bedrijf sinds de oprichting een jaar geleden al meerdere bestuurders / aandeelhouders kende.

7 faillissementen
Met het faillissement van eSetup is het aantal installatiebedrijven van zonnepanelen dat dit jaar failliet is gegaan opgelopen tot 7.

Eerder dit jaar vroegen Duurzame Techniek Franeker, Hemstra Duurzaam Energie Beheer, Smeets Electro, Totaal-zonnepanelen, AVT Installaties en Schone Energie al faillissement aan. Het merendeel van die bedrijven maakte geen doorstart.

Nu in Solar Magazine

Juni 2021

Platform Preventie Valgevaar: ‘Wettelijke veiligheidseisen massaal genegeerd’ Inspectie SZW controleert dit jaar gericht op veilig werken op hoogte bij installatie zonnepanelen Kant-en-klare oplossing voor uitbannen dwangarbeid...
Vacatures
Navetto zoekt:

Accountmanager

Fulltime (40 uur) - Vlaardingen, 3132 AA, 3
Techcaps zoekt:

Werkvoorbereider

Fulltime (40 uur) - Nijmegen/Tiel
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!