Solar Magazine - Bewoners huurwoningen kunnen participeren in Zonnepark Lanakerveld
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Bewoners huurwoningen kunnen participeren in Zonnepark Lanakerveld
© Rudmer Zwerver | Dreamstime.com

Bewoners huurwoningen kunnen participeren in Zonnepark Lanakerveld

Op initiatief van gemeente Maastricht komt er dit jaar een zonnepark op het Lanakerveld. Voor huurders van woningcorporatie Servatius, Woonpunt of Maasvallei wordt het nu mogelijk te participeren in de zonneweide.

Servatius heeft 10.000 huurwoningen in Maastricht, Woonpunt biedt aan zo’n 18.000 huurders in Zuid-Limburg een sociale huurwoning aan en Maasvallei zo’n 4.800 huurhuizen. Een deel van de bewoners ontvangt nu een aanbod om lid te worden van energiecoöperatie Maasstroom.

Postcodegebieden
Coöperatie Maasstroom is een initiatief voor inwoners van Maastricht die in de buurt wonen van de zonneweide. De coöperatie wekt groene stroom op die tegen een voordelig tarief aan haar leden geleverd kan worden. Hierdoor hebben de leden een lagere elektriciteitsrekening. Hoeveel lager precies is afhankelijk van alle kosten en de energietarieven. Het voordeel start zodra de zonnepanelen aangesloten zijn op het energienet. De verwachting is dat dit eind volgend jaar het geval is.

Huurders van Servatius, Woonpunt of Maasvallei in de postcodegebieden 6211, 6214, 6215, 6216, 6217, 6218, 6219, 6222, 6223 komen in aanmerking om te participeren.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

September 2023

Installateurs zonnepanelen bang voor teruglopende verkopen: ‘Acties energiebedrijven olie op het vuur’ Verkiezingen: ‘Niet overdramatiseren als afbouw salderingsregeling zonnepanelen pas in 2026 begint’...
Vacatures
RABLE zoekt:

Account Manager

Fulltime (40 uur) - Delft
SMA zoekt:

Technisch Trainer Nederland

Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!