Solar Magazine - De Hoeve Multipower gaat omvormers Studer-Innotec distribueren in Benelux
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
De Hoeve Multipower gaat omvormers Studer-Innotec distribueren in Benelux

De Hoeve Multipower gaat omvormers Studer-Innotec distribueren in Benelux

De Hoeve Multipower heeft een langetermijnovereenkomst getekend met Studer-Innotec. Het bedrijf gaat de omvormers, omvormer/laders en mppt-solarlaadcontrollers van de Zwitserse fabrikant distribueren.

Aan de basis van het productassortiment van Studer-Innotec staan energieopslagproducten. Distributie en installatie van deze producten vereisen vaardigheden, kennis en ervaring. Doordat De Hoeve Multipower en Studer-Innotec al 20 jaar een zakelijke relatie hebben, is De Hoeve Multipower volgens de Zwitserse fabrikant gekwalificeerd als premium partner voor de distributie van al diens producten in de Benelux.

Next3
Beide bedrijven stellen dat draagbare energieopslag, onafhankelijke en off-gridoplossingen de steeds toenemende vraag naar energieverbruik zullen aanjagen. Om die reden introduceert Studer-Innotec de interactieve omvormer Next3 in de Benelux.

De Next3 is volgens het bedrijf een hoogwaardige oplossing voor energieonafhankelijkheid, mobiliteit door zonne-energie en residentiële minigrids. De Hoeve Multipower zal installateurs alle benodigde informatie, training en installatie-advies leveren.

Deel dit bericht

Dit is een artikel van

Nu in Solar Magazine

September 2022

Verzekeraars massaal gestopt met vergoeden onzichtbare schade aan zonnepanelen Belangenorganisaties verdeeld over afbouw salderingsregeling zonnepanelen HERO: van toxisch pv-glas naar circulaire glas-polymeerfrontsheet voor zonnepanelen...
Vacatures
kWh People zoekt:

Software Product Owner Solar

Fulltime (40 uur) - Nederland
Innovi Dak zoekt:

Magazijnmedewerker/inkoper

Fulltime (40 uur) - Hoensbroek, 6433KG 37
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!