Solar Magazine - Attero wil nog 2 stortplaatsen voorzien van zonnepanelen
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Attero wil nog 2 stortplaatsen voorzien van zonnepanelen

Attero wil nog 2 stortplaatsen voorzien van zonnepanelen

Attero meldt drukdoende te zijn met de ontwikkeling van de plannen om 2 gesloten stortplaatsen van zonnepanelen te voorzien. Hierdoor komen er zonneparken in Montfort en Wijster.

De gemeente Roerdalen kondigde afgelopen september al aan samen met Attero, de provincie Limburg en Coöperatie Duurzaam Roerdalen te onderzoeken of er op de vuilstortplaats Montfort langs de A73 een zonnepark gerealiseerd kan worden.

Wijziging bestemmingsplan
Samen met de gemeente en provincie is Attero in Montfort inmiddels bij de bestemmingsplanfase aanbeland. Op 25 maart organiseert Attero een informatieavond om de buurt te informeren.

Een soortgelijke informatieavond heeft eind vorig jaar al in Wijster plaatsgevonden. Daar is inmiddels een omgevingsvergunning aangevraagd voor het plaatsen van 20 hectare zonnepanelen.

Overigens worden dit niet de eerste zonneweiden op een stortplaats. Op voormalige stortplaats Armhoede in de gemeente Lochem in Gelderland zijn door TPSolar bijna 23.000 zonnepanelen geplaatst.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

September 2022

Verzekeraars massaal gestopt met vergoeden onzichtbare schade aan zonnepanelen Belangenorganisaties verdeeld over afbouw salderingsregeling zonnepanelen HERO: van toxisch pv-glas naar circulaire glas-polymeerfrontsheet voor zonnepanelen...
Vacatures
Dijkman Zonne-energie zoekt:

Monteur zonnepanelen

Fulltime (40 uur) - Heino
Dijkman Zonne-energie zoekt:

Elektromonteur zonnepanelen

Fulltime (40 uur) - Heino
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!