Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Attero wil nog 2 stortplaatsen voorzien van zonnepanelen

Attero wil nog 2 stortplaatsen voorzien van zonnepanelen

Attero meldt drukdoende te zijn met de ontwikkeling van de plannen om 2 gesloten stortplaatsen van zonnepanelen te voorzien. Hierdoor komen er zonneparken in Montfort en Wijst.

De gemeente Roerdalen kondigde afgelopen september al aan samen met Attero, de provincie Limburg en Coöperatie Duurzaam Roerdalen te onderzoeken of er op de vuilstortplaats Montfort langs de A73 een zonnepark gerealiseerd kan worden.

Wijziging bestemmingsplan
Samen met de gemeente en provincie is Attero in Montfort inmiddels bij de bestemmingsplanfase aanbeland. Op 25 maart organiseert Attero een informatieavond om de buurt te informeren.

Een soortgelijke informatieavond heeft eind vorig jaar al in Wijster plaatsgevonden. Daar is inmiddels een omgevingsvergunning aangevraagd voor het plaatsen van 20 hectare zonnepanelen.

Overigens worden dit niet de eerste zonneweiden op een stortplaats. Op voormalige stortplaats Armhoede in de gemeente Lochem in Gelderland zijn door TPSolar bijna 23.000 zonnepanelen geplaatst.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
kWh People zoekt:

Projectleider Solar

Fulltime (40 uur) - 6541EZ
Boss Energy Consulting zoekt:

Technical Designer

Fulltime (40 uur) - The Netherlands
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!