Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Rechter verleent Solland Solar uitstel van betaling

Rechter verleent Solland Solar uitstel van betaling

Solland Solar heeft van de rechtbank uitstel van betaling gekregen, dit had het bedrijf zelf aangevraagd. Daarmee is de faillissementsaanvraag ingediend door vakbond FNV vooralsnog ook niet toegekend.

1Limburg.nl meldt verder dat Roda JC, waar Solland Solar sinds kort shirtsponsor van is, al een maand geen betaling heeft ontvangen. De rechter heeft zich vanochtend over het dossier gebogen.

De rechtbank heeft Dominique Roomberg van Adelmeijer Hoyng Advocaten aangesteld als bewindvoerder van Solland Solar. Hij moet in de komende dagen opheldering geven of Solland op korte termijn aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Anders zal alsnog een faillissement volgen. De uitspraak ten aanzien van de faillissementsaanvraag van vakbond FNV volgt pas later deze maand.

Ondanks de recente aangekondigde order voor de levering van 200 megawatt zonnecellen aan het Chinese Trina Solar, heeft het bedrijven al maanden geen salaris meer betaald en is het inmiddels ook afgesloten van onder meer de riolering en het water.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Eigenenergie.net zoekt:

Service en onderhoudsmonteur (zonnepaneelinstallaties)

Eigenenergie.net zoekt een Service en onderhoudsmonteur (zonnepaneelinstallaties)
Fulltime • Geldrop
Zonneplan zoekt:

Leerling Monteur

Zonneplan zoekt een Leerling Monteur
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!