Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nederlands Solland Solar gaat voor Trina Solar zonnecellen produceren voor Amerikaanse zonnepanelen

Nederlands Solland Solar gaat voor Trina Solar zonnecellen produceren voor Amerikaanse zonnepanelen

Solland Solar gaat in Heerlen voor Trina Solar zonnecellen produceren voor panelen die het Chinse bedrijf in Amerika gaat verkopen. In totaal gaat het om 200 megawatt aan zonnecellen die aan Trina geleverd worden.

Solland Solar gaat polykristallijn siliciumzonnecellen produceren voor Trina Solar waarbij in juli 2016 de optie bestaat dat het contract verder uitgebreid wordt.

'Ik ben enorm trots op dit contract en de mogelijkheid om voor de wereldwijde marktleider te gaan produceren', vertelt Massimo Pugliese, chief executive officer van Pufin Power waar Solland Solar onderdeel van is. 'Het is de eerste keer dat een Europese zonnecellenfabrikant voor Trina Solar gaat produceren.' Pugliese meldt verder dat de productiecapaciteit van Solland Solar - vooral dankzij de importheffingen die Europa en Amerika hebben ingesteld - verhoogd kan worden van de huidige 180 megawattpiek naar 300 megawattpiek per jaar. 'Mogelijk kan in de komende periode ook onze moduleproductiecapaciteit uitgebreid worden. Deze overeenkomst met Trina Solar bevestigt mijn geloof in de zonne-energiesector, zelfs in de zeer moeilijke tijden die achter ons liggen.'

Eerder deze week werd al bekend dat Solland Solar de nieuwe hoofdsponsor is van Roda JC. Amper een maand geleden hing volgens diverse media het lot van Solland Solar nog aan een zijde draadje.

Nu in Solar Magazine

September 2018

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: GroenLeven schaalt op na bundeling van krachten met BayWa r.e.: ‘Meer dan 95 procent van onze beschikte SDE+-projecten wordt gebouwd’ Zon op Infra beleeft vliegende...
Vacatures
HVC Lokale Energie zoekt:

Manager Geothermie Putten

HVC Lokale Energie zoekt een Manager Geothermie Putten
Fulltime • Alkmaar
Zelfstroom zoekt:

Accountmanager Binnendienst

Zelfstroom zoekt een accountmanager Binnendienst.
Fulltime • 's-Hertogenbosch
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!