logo
wvhj2023
hero-image
12 september 2023

Solar Magazine opnieuw genomineerd voor verkiezing Website van het Jaar

De website van Solar Magazine is ook dit jaar genomineerd voor De Website van het Jaar-verkiezing. De redactie wist afgelopen jaar voor het eerst beslag te leggen op de publieksprijs in de categorie ‘Duurzaamheid’.

De Website van het Jaar-verkiezing wordt jaarlijks door Emerce in samenwerking met Multiscope georganiseerd, waarbij naast populariteit ook de kwaliteit van de genomineerden wordt gemeten. Het publiek kan stemmen op zijn favoriete websites en apps en deze ook beoordelen.

Populariteit en kwaliteit
De redactie van Solar Magazine maakt in de categorie Duurzaamheid kans op 2 prijzen:

  • Beste website: de website of app met de hoogste kwaliteitsscore op content, navigatie, design en aanbevelingsintentie.
  • Populairste: de website of app met de meeste stemmen binnen de categorie.

Kans op prijzen
Dit jaar wisten al bijna 6 miljoen lezers de website naar Solar Magazine te vinden om het laatste nieuws over zonne-energie te lezen. Wilt u ons helpen deze verkiezing te winnen? Klik op deze link om te stemmen. Geef uw beoordeling en vul uw naam en e-mailadres in. U krijgt een e-mail om uw stem te bevestigen*.

Onder de stemmers van de Website van het Jaar-verkiezing worden er dit jaar door de organisatoren een 10-tal prijzen verloot ter waarde van 2.600 euro: een Playstation 5, een Philips XL Airfryer (2 keer), een Ninja Creami ijsmaker of Samsung, een skydive tandemsprong en een Air Up starterspakket (5 keer).

STEM NU!

* Let op: Helaas kan het voorkomen dat u geen bevestigings-e-mail ontvangt om uw stem te bevestigen. Check dan even of de bevestigings-e-mail in uw ongewenste postvak (spam) terecht is gekomen. Ook kan het voorkomen dat u uw e-mailadres per ongeluk verkeerd heeft ingevoerd. Breng in dat geval nogmaals uw stem uit en controleer of u uw e-mailadres goed geschreven heeft. U kunt stemmen tot en met 20 oktober 2023.

Deel dit artikel:
In samenwerking met
storage_magazine_logo

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten