Solar Magazine - Solar Magazine opnieuw genomineerd voor verkiezing Website van het Jaar
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Solar Magazine opnieuw genomineerd voor verkiezing Website van het Jaar

Solar Magazine opnieuw genomineerd voor verkiezing Website van het Jaar

De website van Solar Magazine is ook dit jaar genomineerd voor De Website van het Jaar-verkiezing. De redactie wist afgelopen jaar voor het eerst beslag te leggen op de publieksprijs in de categorie ‘Duurzaamheid’.

De Website van het Jaar-verkiezing wordt jaarlijks door Emerce in samenwerking met Multiscope georganiseerd, waarbij naast populariteit ook de kwaliteit van de genomineerden wordt gemeten. Het publiek kan stemmen op zijn favoriete websites en apps en deze ook beoordelen.

Populariteit en kwaliteit
De redactie van Solar Magazine maakt in de categorie Duurzaamheid kans op 2 prijzen:

  • Beste website: de website of app met de hoogste kwaliteitsscore op content, navigatie, design en aanbevelingsintentie.
  • Populairste: de website of app met de meeste stemmen binnen de categorie.

Kans op prijzen
Dit jaar wisten al bijna 6 miljoen lezers de website naar Solar Magazine te vinden om het laatste nieuws over zonne-energie te lezen. Wilt u ons helpen deze verkiezing te winnen? Klik op deze link om te stemmen. Geef uw beoordeling en vul uw naam en e-mailadres in. U krijgt een e-mail om uw stem te bevestigen*.

Onder de stemmers van de Website van het Jaar-verkiezing worden er dit jaar door de organisatoren een 10-tal prijzen verloot ter waarde van 2.600 euro: een Playstation 5, een Philips XL Airfryer (2 keer), een Ninja Creami ijsmaker of Samsung, een skydive tandemsprong en een Air Up starterspakket (5 keer).

STEM NU!

* Let op: Helaas kan het voorkomen dat u geen bevestigings-e-mail ontvangt om uw stem te bevestigen. Check dan even of de bevestigings-e-mail in uw ongewenste postvak (spam) terecht is gekomen. Ook kan het voorkomen dat u uw e-mailadres per ongeluk verkeerd heeft ingevoerd. Breng in dat geval nogmaals uw stem uit en controleer of u uw e-mailadres goed geschreven heeft. U kunt stemmen tot en met 20 oktober 2023.

Deel dit bericht

Dit is een artikel van

Producten uit de Solar Magazine Productzoeker

Nu in Solar Magazine

September 2023

Installateurs zonnepanelen bang voor teruglopende verkopen: ‘Acties energiebedrijven olie op het vuur’ Verkiezingen: ‘Niet overdramatiseren als afbouw salderingsregeling zonnepanelen pas in 2026 begint’...
Vacatures
Wocozon zoekt:

Servicedesk Medewerker Monitoring en Beheer

32-40 uur - De Meern - Utrecht
kWh People zoekt:

Projectleider Solar

Fulltime (40 uur) - Geldrop
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!