logo
wvhj2023
hero-image
17 april 2023

ESTG neemt all-in-one laadoplossing van Wallbox op in assortiment

ESTG heeft de laadoplossing Wallbox Eiffel Plus in zijn assortiment opgenomen. Dit all-in-one product is in combinatie met de Copper SB geschikt voor semipublieke laadoplossingen.

Het product dat ESTG aanbiedt, is bijvoorbeeld geschikt voor plaatsing bij parkeerplaatsen van bedrijfspanden of wooncomplexen.

Eenvoudige aansluiting
De Copper SB is een veelzijdige, betrouwbare lader met een geïntegreerd stopcontact. Het 3-fase laadstation heeft een maximaal laadvermogen van 22 kilowatt. Wanneer dit is gemonteerd op de Eiffel Plus ontstaat een all-in-one product voor bijvoorbeeld bedrijven die hun commerciële parkeerplaatsen toegankelijk willen maken voor elektrische voertuigen.

Dankzij voorbedrading en geïntegreerde elektrische beveiliging – bestaande uit MCB+ RCD beveiliging per lader, ethernetschakelaar en MID-meters – is de installatie van de Eiffel Plus eenvoudig. Hierdoor kunnen installateurs tot 80 procent aan installatietijd besparen. Het onderhoud is eenvoudig dankzij de toegangsdeur met een sleutel en de installateur hoeft enkel nog de Copper SB en de hoofdaansluiting te monteren.

Connectiviteit
Aangezien de Eiffel Plus en Copper SB op privéterrein worden geïnstalleerd, willen de eigenaren voorkomen dat zomaar iedereen toegang heeft tot de lader. Daarom is het voor de gebruiker mogelijk om met RFID-kaarten of de myWallbox-app zelf te bepalen wie toegang heeft tot de lader. Dankzij Power Sharing krijgt de gebruiker de mogelijkheid tot slim beheer van het laadvermogen op basis van het aantal auto’s dat tegelijk wordt opgeladen.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten