Solar Magazine - Pvt-warmtepomp Triple Solar krijgt ISDE-subsidie toegekend
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Pvt-warmtepomp Triple Solar krijgt ISDE-subsidie toegekend

Pvt-warmtepomp Triple Solar krijgt ISDE-subsidie toegekend

Triple Solar meldt dat zijn pvt-warmtepomp 3.5 voor toepassing bij pvt-panelen – die zonnnestroom en zonnewarmte opwekken – per direct in aanmerking komen voor ISDE-subsidie.

‘Woningeigenaren met een woning in Nederland waarvoor de omgevingsvergunning vóór 30 juni 2018 is aangevraagd, komen hiervoor in aanmerking’, aldus Triple Solar. ‘De ISDE-meldcode van de Triple Solar PVT-warmtepomp 3.5 is KA21932. Bij de eerstvolgende update door het RVO van de ISDE-apparatenlijst zal deze meldcode zichtbaar zijn.’

Koudemiddel
De Triple Solar PVT-warmtepomp is een water/water-warmtepomp die speciaal voor pvt-systemen is ontwikkeld en propaan als koudemiddel gebruikt. Propaan is milieuvriendelijk en maakt het mogelijk een aanvoertemperatuur van plus 70 graden Celsius te maken. Dat is ideaal voor toepassing in de bestaande bouw, waar vaak nog radiatoren gebruikt worden en waar niet elke woning van vloerverwarming is voorzien. De pvt-warmtepomp kan zowel all-electric als hybride worden toegepast.

Als hybride toepassing naast de bestaande cv-ketel kan volgens het bedrijf met het vermogen van 3,5 kilowatt al 60 tot 80 procent gas worden bespaard op verwarmen en het maken van warm tapwater. Zodra het huis geschikt is om gasloos te verwarmen, kan de Triple Solar PVT-warmtepomp uitgebreid worden via het koppelen van een tweede pvt-warmtepomp.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2023

De Marktgids Zonne-energie 2023 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Zakelijke verkopen mogen niet opnieuw achterblijven, Vlaamse en Nederlandse zonne-energiesector verwachten...
Vacatures
Zonnefabriek zoekt:

Sales medewerker binnendienst

32-40 uur - Amsterdam
Zonnefabriek zoekt:

Hoofd Uitvoer

32-40 uur - Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!