Solar Magazine - Zakelijke tak Solar Concept wordt onderdeel van Xperal
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Zakelijke tak Solar Concept wordt onderdeel van Xperal
© Solar Concept

Zakelijke tak Solar Concept wordt onderdeel van Xperal

Xperal uit Weert en Solar Concept – met vestigingen in onder andere Heerlen en Schaijk – gaan samenwerken. Xperal gaat per direct de zakelijke klanten van Solar Concept bedienen.

Om alle klanten in hun behoefte te kunnen blijven voorzien, stellen Jaimie Louwers en Roel Driessen (Xperal) een samenwerking te zijn aangegaan met Twan Geurts van Kessel en Rolf Kok (Solar Concept - Zakelijk).

Win-winsituatie
De handen worden ineengeslagen op het gebied van inkoop, veiligheid en logistiek. ‘Ook op andere vlakken gaan we in de toekomst als samenwerkingspartners ervaring en kennis met elkaar delen', aldus Driessen.

Onder het motto: ‘samen kom je verder’ zal Xperal zich middels deze stap focussen op zijn specialisme; de zakelijke markt. Solar Concept zal zich nog verder toespitsen op de particuliere markt, nieuwbouwprojecten en woningcorporaties. ‘Zo kunnen we ons beiden nog beter toeleggen op de dingen waar we goed in zijn. Een echte win-winsituatie dus’, aldus Kok.

Om kwaliteit en groei in de toekomst te kunnen waarborgen, is een samenwerking tussen Solar Concept - Zakelijk en Xperal volgens de 2 bedrijven noodzakelijk. Beide partijen hebben aangegeven dat er voor de huidige klanten van Solar Concept – Zakelijk niets zal veranderen.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

September 2022

Verzekeraars massaal gestopt met vergoeden onzichtbare schade aan zonnepanelen Belangenorganisaties verdeeld over afbouw salderingsregeling zonnepanelen HERO: van toxisch pv-glas naar circulaire glas-polymeerfrontsheet voor zonnepanelen...
Vacatures
kWh People zoekt:

Projectontwikkelaar Energieopslag

Fulltime (40 uur) - Noord-Brabant
Zonnefabriek zoekt:

Installateur Zonnepanelen

32-40 uur - Dordrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!