Solar Magazine - Vlaanderen: tijdelijke aanvraagstop voor subsidie zonneboiler, warmtepomp, warmtepompboiler
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Vlaanderen: tijdelijke aanvraagstop voor subsidie zonneboiler, warmtepomp, warmtepompboiler

Vlaanderen: tijdelijke aanvraagstop voor subsidie zonneboiler, warmtepomp, warmtepompboiler

In Vlaanderen is er een tijdelijke aanvraagstop voor de renovatiepremie en energiepremies die onderdeel worden van de Mijn VerbouwPremie. Het gaat onder meer om de subsidie voor zonneboiler, warmtepomp en -boiler.

Afgelopen februari werd al bekend dat Vlaanderen de Vlaamse energie- en woonpremies per 1 oktober 2022 zou samenvoegen tot de ‘Mijn VerbouwPremie’. Daarmee krijgen de subsidies voor isolatie, warmtepompen en zonneboilers een nieuw jasje.

Tot 50 procent
Vanaf 1 juli tot en met 30 september 2022 kunnen geen premies meer worden aangevraagd voor categorieën van werken die onderdeel zijn van Mijn VerbouwPremie. Vanaf 1 oktober 2022 kan men Mijn VerbouwPremie online aanvragen via de website mijnverbouwpremie.be.

De middeninkomens kunnen straks tot 35 procent van hun renovatie betaald krijgen, gezinnen met een laag inkomen tot 50 procent van hun renovatiekosten. Maar nog altijd zullen er mensen zijn die ook de resterende middelen niet zelf hebben en daarom komt bovenop de Mijn VerbouwPremie de Mijn VerbouwLening beschikbaar.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

September 2023

Installateurs zonnepanelen bang voor teruglopende verkopen: ‘Acties energiebedrijven olie op het vuur’ Verkiezingen: ‘Niet overdramatiseren als afbouw salderingsregeling zonnepanelen pas in 2026 begint’...
Vacatures
SolarNRG zoekt:

Commercieel Medewerker Buitendienst

Fulltime (40 uur) - Poeldijk
Kremer Techniek zoekt:

Adviseur Duurzame Technieken

Fulltime (40 uur) - ‘s-Heerenberg
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!