Solar Magazine - Staedion plaatst dit jaar zonnepanelen op 200 extra eengezinswoningen
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Staedion plaatst dit jaar zonnepanelen op 200 extra eengezinswoningen
© Staedion

Staedion plaatst dit jaar zonnepanelen op 200 extra eengezinswoningen

Woningcorporatie Staedion plaatst dit jaar niet op 1.000, maar op 1.200 woningen zonnepanelen. 200 extra eengezinswoningen worden namelijk voorzien van een zonnestroominstallatie.

De woningcorporatie stelt met de actie de betrokken huurders te hulp te schieten met het verlagen van hun hoge energierekening. 1 op de 7 woningen in Den Haag is van Staedion. Als woningcorporatie verhuurt de organisatie in Den Haag en omgeving​ ruim 37.000 woningen en 6.500 overige objecten zoals winkels, bedrijfsruimten en parkeerplaatsen.

Op is op
Het gaat om een eenmalige actie voor eengezinswoningen en gaat op volgorde van aanmelding. ‘Hierbij geldt: op is ook echt op’, aldus de woningcorporatie. Huurders kunnen zich via de website van Steadion aanmelden.

Daar zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden. Zo moet het onder meer om een eengezinswoning gaan en moet het dak van de woning geschikt zijn.

Ecorus
Als de woning wordt geselecteerd voor de eenmalige actie, neemt leverancier Ecorus contact met de huurder op. Zij bekijken hoeveel zonnepanelen er op de woning kunnen. Dit kunnen er 4, 6, 8 of 10 zijn.

Ecorus start half augustus met het plaatsen van de zonnepanelen. Staedion verwachten eind 2022 klaar te zijn met het plaatsen van de extra zonnepanelen.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

Mei 2022

Realtime interface op komst: ‘Noodrem leidt tot enorme hoeveelheid extra aansluitcapaciteit  wind- en zonne-energie’ Professor Wim Sinke zwaait af: ‘We still ain’t seen nothing yet’ Zonnemarkt: ‘Einde...
Vacatures
KiesZon zoekt:

Solar Service Monteur

Fulltime (40 uur) - Rosmalen, Graafsebaan 135, 5248 NL
kWh People zoekt:

EPC Manager

Fulltime (40 uur) - Arnhem of Rotterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!