Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Staedion voorziet komende 2 jaar 2.000 woningen van zonnepanelen

Staedion voorziet komende 2 jaar 2.000 woningen van zonnepanelen

Woningcorporatie Staedion schaalt de plaatsing van zonnepanelen fors op. Werden in 2018 zo’n 600 woningen van zonnepanelen voorzien, in 2019 en 2020 zullen dit in totaal 2.000 woningen zijn.

De 600 woningen van Staedion waar vorig jaar zonnepanelen werden aangebracht, stonden in 4 Haagse wijken. De proef die in 2018 is gestart met Ecorus en SolarNRG, krijgt nu een definitief karakter door de 2.000 woningen, die verspreid over heel Den Haag staan, te voorzien van zonnepanelen.

Het aantal zonnepanelen per dak varieert; van 4 panelen op appartementen tot 10 zonnepanelen op eengezinswoningen. 1 op de 7 woningen in Den Haag is van Staedion. Als woningcorporatie verhuurt zij ruim 36.000 woningen en 6.300 overige objecten zoals winkels, bedrijfsruimten en parkeerplaatsen in Den Haag.

Staedion wil dat al haar woningen CO2-neutraal zijn in 2050. Daarom investeert Staedion in zonnepanelen, duurzame warmte en isolatie. Om dit te realiseren, werkt Staedion aan een programma Samen Duurzaam. Een van de doelen is om meer duurzame energie op te wekken.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Zonneplan zoekt:

Werkvoorbereider / Planner

Zonneplan zoekt een Werkvoorbereider / Planner
Fulltime • Zwolle
SMA Benelux zoekt:

Service Line medewerker – 2e lijn support (interim)

SMA Benelux zoekt een Service Line medewerker – 2e lijn support (interim)
Fulltime • Mechelen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!