Solar Magazine - Solarclarity neemt zonnepanelen van Europese fabrikant Meyer Burger op in assortiment
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Solarclarity neemt zonnepanelen van Europese fabrikant Meyer Burger op in assortiment
© Meyer Burger

Solarclarity neemt zonnepanelen van Europese fabrikant Meyer Burger op in assortiment

Solarclarity voegt per direct de zonnepanelen van de Zwitserse fabrikant Meyer Burger toe aan zijn assortiment. De zonnepanelen zijn per 1 februari te bestellen in de webshop van de groothandel.

Met Meyer Burger voegt Solarclarity een premium Europees merk toe aan het assortiment. Als online pv-distributeur is het bedrijf steeds meer aan het uitbreiden binnen Europa en een ‘modern Europees en duurzaam merk’ mag daarbij volgens het bedrijf niet ontbreken.

Gehele portfolio Meyer Burger verkrijgbaar
Solarclarity levert het gehele portfolio van Meyer Burger. De zonnepanelen zijn verkrijgbaar in black-white en all black en vanaf medio mei 2022 ook als glas-glaszonnepaneel met een vermogen vanaf 380 wattpiek. Door de nieuwste n-type heterojunctie/SmartWire-technologie leveren de zonnepanelen een hoge energieopbrengst per vierkante meter.

Meyer Burger ontwikkelt en produceert niet alleen de zonnepanelen maar ook de zonnecellen. Het Zwitserse merk past volgens Solarclarity goed binnen zijn bedrijfsfilosofie: ‘Solar made simple'; wat zich vertaalt in een overzichtelijk assortiment met premium zonnepanelen in gangbare maten voor alle dakvormen, zo duurzaam mogelijk gefabriceerd in Duitsland. Tijdens het introductiewebinar op 17 februari deelt Solarclarity zijn kennis over de Meyer Burger-zonnepanelen met installateurs.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2023

De Marktgids Zonne-energie 2023 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Zakelijke verkopen mogen niet opnieuw achterblijven, Vlaamse en Nederlandse zonne-energiesector verwachten...
Vacatures
Zonnefabriek zoekt:

Elektricien (niveau 3)

32-40 uur - Amsterdam
Zonnefabriek zoekt:

Inkoper

32-40 uur - Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!