logo
wvhj2023
hero-image
29 november 2021

Aanbesteding Werkzaak Rivierenland voor installatie van 430 kilowattpiek zonnepanelen

Werkzaak Rivierenland is een aanbesteding gestart voor het engineeren, leveren, installeren, onderhouden en monitoren van een pv-installatie van 430 kilowattpiek. Het gaat om een Europese aanbesteding.

Het sociaalwerkbedrijf Werkzaak werkt voor 8 gemeenten in Rivierenland: Buren, Culemborg, Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal en Zaltbommel. Daarbij voert het onder meer de Wet Sociale Werkvoorziening (WSW) uit.

5 jaar onderhoud
Onder de Europese aanbesteding vallen de levering, de installatie en het bedrijfsklaar opleveren. Daarbij wordt ook een overeenkomst gesloten voor de monitoring en het onderhoud van de geleverde zonne-energie-installatie voor een periode van 5 jaar.

De start van de werkzaamheden kan vanaf 1 juni 2022. De werkzaamheden moeten voor 30 september 2022 zijn afgerond. De basisduur voor de overeenkomst voor het onderhoud is tot en met 30 september 2027. De aanbestedende dienst heeft het recht deze basisduur voor het onderhoud van de installatie steeds met een periode van 2 jaar te verlengen. Deze verlenging is stilzwijgend.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten