Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Netbeheerder Liander: valse mail over energiebelasting in omloop

Netbeheerder Liander: valse mail over energiebelasting in omloop

Netbeheerder Liander meldt dat er uit zijn naam momenteel valse e-mails worden verstuurd door criminelen. De mails gaan over de energiebelasting en klanten wordt gevraagd om geld over te maken.

De oplichters gaan in de mail in op de grote stijging van de gas- en energierekening.

Geen geld overmaken
Er wordt geschreven over maatregelen vanuit de overheid, die met terugwerkende kracht zouden gelden. Mits daarvoor een eigen risico wordt betaald. In werkelijkheid is dit niet het geval. Klanten die de mail hebben ontvangen, worden opgeroepen het bedrag niet over te maken, want de mail is niet afkomstig van Liander.

Heeft men geld overgemaakt naar aanleiding van de valse mail? Dan adviseert Liander om direct aangifte te doen bij de politie. Ook kan men melding maken bij de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

De Nederlandse regering besloot half oktober de stijgende energierekening door de hoge gasprijs te compenseren met circa 400 euro per huishouden. De belastingvermindering gaat 230 euro omhoog en energiebelasting op stroom gaat omlaag.

Nu in Solar Magazine

September 2021

Marieke Beugel (Verbond van Verzekeraars): ‘Verzekeraars zijn niet bang voor zonnepanelen’ Radovan Kopecek over renaissance Europese zonne-energieketen: ‘Pv is coming home’ Erik de Leeuw (SOLARWATT): ‘Geen zin om...
Vacatures
G2 Energy zoekt:

Sales Manager

Fulltime (40 uur) - Uddel en/of Zutphen
kWh People zoekt:

Inkoper

Fulltime (40 uur) - Randstad
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!