Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Solar Magazine presenteert Marktgids zonne-energie 2022: fotowedstrijd van start
© Dé Duurzame Uitgeverij

Solar Magazine presenteert Marktgids zonne-energie 2022: fotowedstrijd van start

In de maand december presenteert de redactie van Solar Magazine de ‘Marktgids zonne-energie 2022’. Deze speciale, jaarlijkse uitgave van het tijdschrift biedt een overzicht van de totale zonne-energiemarkt.

De uitgave wordt verspreid bij de december-editie van het tijdschrift Solar Magazine (red. de vorige editie van de marktgids is hier te raadplegen). Het is een handig hulpmiddel voor overheden, bedrijven en geïnteresseerde burgers die zich willen verdiepen in zonne-energie. De marktgids bedient de verschillende onderdelen van de zonne-energiewaardeketen door onderscheid te maken in marktsegmenten.

De ‘Marktgids zonne-energie 2022’ in het kort:

  • De wie-is-wie-gids voor de Nederlandse zonne-energiesector.
  • Overzichtelijk en handig naslagwerk, ingedeeld in rubrieken.
  • Projectinformatie en contactgegevens bedrijven.
  • Redactionele duiding van de zonne-energiemarkt.

Fotowedstrijd

Ook dit jaar organiseert de redactie een fotowedstrijd. ​De 4 mooiste foto’s die de redactie van Solar Magazine ontvangt, worden gepubliceerd middels een fotoreportage in de marktgids. De mooiste foto wordt gepubliceerd op de voorpagina van deze jaarlijkse uitgave. De foto’s mogen zowel grondgebonden als gebouwgebonden zonne-energiesystemen betreffen en zowel zonnepanelen als zonnecollectoren tonen. Foto’s kunnen tot en met 4 oktober 2021 ingestuurd worden naar [email protected].

Let op: de foto’s dienen in het originele formaat – dus hoge resolutie – aangeleverd te worden en de inzender dient rechtmatig eigenaar van de foto te zijn of Solar Magazine een licentie/toestemming voor het gebruik van de foto te geven.

Deelnemen?
Bekijk hier alle informatie over de ‘Marktgids zonne-energie 2021’ en de mogelijkheden om met uw organisatie deel te nemen.

Nu in Solar Magazine

Juni 2021

Platform Preventie Valgevaar: ‘Wettelijke veiligheidseisen massaal genegeerd’ Inspectie SZW controleert dit jaar gericht op veilig werken op hoogte bij installatie zonnepanelen Kant-en-klare oplossing voor uitbannen dwangarbeid...
Vacatures
Zonmaat zoekt:

Magazijnmedewerker (m/v) Utrecht

Fulltime (40 uur) - Bolgerijsekade 5, Vianen, Utrecht, 4131 NT
Zonmaat zoekt:

Monteur Zonnepanelen (M/V) Utrecht

Fulltime (40 uur) - Bolgerijsekade 5, Vianen, Utrecht, 4131 NT
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!