Marktgids zonne-energie

De Solar Magazine ‘Marktgids zonne-energie’ (download hier de vorige editie van de Marktgids zonne-energie’) is een jaarlijks terugkerende uitgave die verspreid wordt bij de december-editie van het tijdschrift Solar Magazine en biedt een overzicht van de totale zonne-energiemarkt in de Benelux. Het is een handig hulpmiddel voor overheden, bedrijven en geïnteresseerde burgers die zich willen verdiepen in zonne-energie. De marktgids bedient de verschillende onderdelen van de zonne-energiewaardeketen door onderscheid te maken in marktsegmenten. Enerzijds dankzij het in rubrieken onderverdeelde adressenoverzicht, anderzijds doordat men per rubriek in ‘jip-en-janneke’-taal de redactionele duiding kan lezen over de zonne-energiemarkt. Wilt u dit jaar (verschijningsdatum vrijdag 10 december 2021) ook deelnemen? Vul dan onderstaand reserveringsformulier in.

Deelnemen aan de ‘Marktgids zonne-energie 2022’

 • De wie-is-wie-gids voor de zonne-energiesector in de Benelux.
 • Overzichtelijk en handig naslagwerk ingedeeld in rubrieken.
 • Projectinformatie en contactgegevens bedrijven.
 • Redactionele duiding van de zonne-energiemarkt.
 • Een oplage van 20.000+ exemplaren.

Presentatiemogelijkheden voor bedrijven:

 • Advertentie: 1/1 pagina advertentie (1.249,00 euro exclusief btw).
 • Advertorial: 1/1 pagina advertorial waarin u bijvoorbeeld uw klanten aan het woord kunt laten of uw producten en diensten uiteen kunt zetten (1.499,00 euro exclusief btw).
 • Projectbeschrijving: 2/1 pagina artikel waarin uitgebreid wordt ingegaan op een relevant door u gerealiseerd zonne-energie-project. De redactie van  Solar Magazine staat tot  uw beschikking om deze  tekst te vervaardigen, inclusief fotografie (2.499,00 euro exclusief btw).
 • Bedrijfsprofiel: bedrijfsnaam en contactgegevens, voorzien van logo (299,00 euro exclusief btw).

Belangrijke data

 • Sluitingsdatum aanvraag projectomschrijving of advertorial: maandag 4 oktober 2021
 • Sluitingsdatum advertentie of bedrijfsprofiel: maandag 18 oktober 2021
 • Sluitingsdatum aanleveren advertenties en kant-en-klare advertorials: maandag 25 oktober 2021

Reserveren

Vul onderstaand formulier in om uw deelname aan de ‘Marktgids zonne-energie 2022’ te bevestigen. De redactie zal na invullen van het formulier zo snel mogelijk contact met u opnemen over uw deelname.

Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Hartelijk dank voor uw reservering voor deelname aan de ‘Marktgids zonne-energie 2022’ wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de vervolgstappen met u te bespreken.

Mediakaart

Nu in Solar Magazine

September 2021

Marieke Beugel (Verbond van Verzekeraars): ‘Verzekeraars zijn niet bang voor zonnepanelen’ Radovan Kopecek over renaissance Europese zonne-energieketen: ‘Pv is coming home’ Erik de Leeuw (SOLARWATT): ‘Geen zin om...
Vacatures
kWh People zoekt:

Inkoper

Fulltime (40 uur) - Randstad
kWh People zoekt:

Product Manager Solar

Fulltime (40 uur) - Weesp
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!