Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Zelfstroom installeert 10.000e pv-systeem met power optimizers en omvormers SolarEdge
© SolarEdge

Zelfstroom installeert 10.000e pv-systeem met power optimizers en omvormers SolarEdge

Zelfstroom heeft het 10.000e pv-systeem opgeleverd waarbij het bedrijf zonnepanelen heeft voorzien van power optimizers en omvormers van SolarEdge. Zelfstroom is het 5e Nederlandse bedrijf dat dit gepresteerd heeft.

Zelfstroom behoort in Nederland tot de grootste zonnepaneelleveranciers in de residentiële zonne-energiemarkt. Hoewel de focus voornamelijk ligt op de verhuur van zonnepanelen aan particulieren, zet het bedrijf inmiddels ook serieuze stappen in de koopmarkt.

Volgende 10.000 installaties
Ondanks de lastige marktomstandigheden stelt Zelfstroom dit jaar weer een flinke groei in installatieaantallen te hebben gerealiseerd. Zelfstroom werkt sinds enkele jaren voor de parallel geschakelde zonnepanelen, die bij meer dan de helft van alle installaties worden gebruikt, met de producten van SolarEdge. 'Deze producten geven ons de mogelijkheid om ook de klanten bij wie het dak niet ideaal op het zuiden gepositioneerd is, een passende oplossing aan te bieden', duidt Levi van de Ven, chief operating officer bij Zelfstroom. 

'Deze prestatie is een mooie bekroning op een inmiddels lange en vruchtbare samenwerking. Er zijn maar weinig partijen die dit toe nu toe hebben gepresteerd. Op naar de volgende 10.000 installaties', vult Amit Larom aan, general manager Western Europe Solar Edge.

Zelfstroom opende afgelopen zomer zijn vijfde vestiging. Het filiaal is te vinden in Dordrecht. Zelfstroom is al ruim 6 jaar actief met de verhuur van zonnepanelen aan particuliere – en sinds dit jaar ook zakelijke – klanten. Met een hoofdkantoor in Den Bosch en meerdere montagevestigingen in het land, was er al een landelijke dekking.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2021

De Marktgids Zonne-energie 2021 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt gaat nieuw tijdperk in, Nederlandse zonne-energiemarkt na coronacrisis klaar voor...
Vacatures
kWh People zoekt:

Projectmanager duurzaam vastgoed

Fulltime (40 uur) - 6541EZ
Wocozon zoekt:

Zelfstandige en bevlogen Business Developer

32-40 uur - Utrecht - De Meern
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!