Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Zelfstroom breidt uit met nieuwe vestiging in Dordrecht
© Zelfstroom

Zelfstroom breidt uit met nieuwe vestiging in Dordrecht

Zelfstroom heeft onlangs zijn vijfde vestiging geopend. Het filiaal is te vinden in Dordrecht. Zelfs in tijden van corona, met de bijbehorende impact op de zonne-energiesector, zet de groei bij het bedrijf door.

Bij Zelfstroom is er in een vroeg stadium geanticipeerd op het waarborgen van genoeg voorraad. Door daarnaast de RIVM-richtlijnen goed te vertalen naar een veilige dienstverlening voor klant en monteur kan het bedrijf naar eigen zeggen zijn ambities probleemloos realiseren.

Bedienen vanuit regionale vestiging
De actuele groei en het bijbehorende streven om zoveel mogelijk klanten vanuit een regionale vestiging te kunnen bedienen, heeft Zelfstroom doen besluiten om een extra vestiging in de regio Zuid-Holland te openen.

Zelfstroom is al ruim 6 jaar actief met de verhuur van zonnepanelen aan particuliere – en sinds kort ook zakelijke – klanten. Met een hoofdkantoor in Den Bosch en meerdere montagevestigingen in het land, was er al een landelijke dekking. De vraag naar een locatie in de regio Zuid-Holland werd echter steeds groter. Levi van de Ven, chief operating officer bij Zelfstroom, licht de stap toe. ‘Het is altijd onze ambitie binnen Zelfstroom geweest om dicht bij de klant te zitten. Door de installaties in eigen beheer te hebben, kunnen we de uitvoering conform de strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen garanderen. We bieden hiermee onze klanten de zekerheid en het vertrouwen die zij zoeken in de keuze voor zonnepanelen.’

Installatiecapaciteit verdubbelen
Hilmar van Es, vestigingsmanager in Dordrecht, ziet de nieuwe montagevestiging als aanwinst voor de regio. ‘Met de vestiging in Dordrecht kunnen we nu ook hier de kwalitatieve dienstverlening van Zelfstroom aanbieden. We willen meteen doorpakken en onze groei voortzetten. Niet alleen qua klanten, maar zeker ook met het aantrekken van nieuwe Zelfstroom-collega’s. Er is veel werk in de regio, we zijn dan ook altijd op zoek naar goede mensen.’

De uitbreiding past ook binnen de gekozen koers om de installatiecapaciteit te verdubbelen in 2020. ‘We waren goed voorbereid en hebben snel geacteerd in de coronaperiode, waardoor we de groei ongehinderd konden voortzetten. Daarnaast hebben we als organisatie met de uitbreiding naar de zakelijke markt een belangrijke stap gezet’, aldus Van de Ven.

Zelfstroom verzorgt inmiddels naast residentiële verduurzamingsprojecten ook veel installaties voor het midden- en kleinbedrijf. Het gaat in deze regio volgens het bedrijf al gauw om 120 extra projecten per maand.

Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
Zonnepanelen op het dak BV zoekt:

Commercieel Medewerker Binnendienst

32-40 uur - Barneveld, 3771 NR, Zwolleweg 9
PVO International zoekt:

Administratief Medewerker Magazijn

Fulltime (40 uur) - Rosmalen, 5248 NL 139
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!