Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Woonwaard: 850 huurwoningen voorzien van zonnepanelen
© Woonwaard

Woonwaard: 850 huurwoningen voorzien van zonnepanelen

Woningcorporatie Woonwaard heeft in 1 jaar tijd samen met Sungevity 850 huurwoningen van zonnepanelen voorzien. Het gaat om eengezinswoningen in de gemeenten Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk.

Eind 2019 startte de woningcorporatie met de installatie van zonnepanelen. Woonwaard investeert in de aanschaf van de zonnepanelen, waardoor bewoners alleen een kleine maandelijkse bijdrage hoeven te betalen.

Paul Duyn, projectleider bij Woonwaard, over de voortgang: ‘De meeste van onze bewoners hebben het aanbod om zonnepanelen te nemen met open armen ontvangen. Mensen zijn zich steeds bewuster van hun impact op de aarde en willen er graag iets aan doen. Anderen doen het vooral omdat zij er veel geld mee kunnen besparen - dat is ook helemaal oké natuurlijk. Binnen een paar jaar willen wij zoveel mogelijk mensen met huurwoningen de kans hebben geboden om zonnepanelen te nemen.’

Woonwaard is sinds dit najaar ook begonnen met de installatie van zonnepanelen bij meergezinswoningen in Alkmaar en Heerhugowaard. Woonwaard verhuurt in totaal 14.500 woningen in de gemeenten Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2021

De Marktgids Zonne-energie 2021 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt gaat nieuw tijdperk in, Nederlandse zonne-energiemarkt na coronacrisis klaar voor...
Vacatures
kWh People zoekt:

Projectmanager duurzaam vastgoed

Fulltime (40 uur) - 6541EZ
kWh People zoekt:

Technisch Manager Solar

Fulltime (40 uur) - 6541EZ
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!