Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Woonwaard levert bij 100e huurwoning zonnepanelen op
© Woonwaard

Woonwaard levert bij 100e huurwoning zonnepanelen op

Woonwaard heeft de mijlpaal gevierd dat bij de 100e huurwoning zonnepanelen geplaatst zijn. Sungevity plaatst tot en met komend jaar zonnepanelen bij 1.000 bestaande huurwoningen van de woningcorporatie.

‘Dit jaar voorzien we bijna 400 woningen van zonnepanelen en volgend jaar maar liefst 600 woningen’, aldus de woningcorporatie. ‘We zijn trots op de voortgang en de samenwerking met Sungevity.’

Nieuwbouw
​De genoemde aantallen staan los van de nieuwbouwprojecten waarop Woonwaard sowieso zonnepanelen plaatst. Woonwaard bekijkt per wijk welke woningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Eengezinswoningen met een geïsoleerd dak, goede kwaliteit dakpannen en een zonnig dakoppervlak dat groot genoeg is, komen als eerste in aanmerking.

Daken die niet geïsoleerd zijn of die dakpannen hebben die vervangen moeten worden, gaat de woningcorporatie eerst opknappen. Bij die opknapbeurt laat men direct zonnepanelen leggen. Om deze redenen is het ook niet mogelijk om zonnepanelen op afroep aan te vragen. Woonwaard schaft de zonnepanelen aan en onderhoudt ze. Daarvoor betalen bewoners een klein bedrag. Tegelijk besparen ze met de zonnepanelen op energiekosten, waardoor de totale woonlasten gelijkblijven of dalen.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Saman Groep zoekt:

Vestigingsleider

Fulltime (40 uur) - Omgeving Rotterdam
Ikaros Solar Belgium NV zoekt:

Construction Manager

Fulltime (40 uur) - 2900
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!