Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Technea introduceert nieuw zwart zonnepaneel onder eigen merknaam
© Technea

Technea introduceert nieuw zwart zonnepaneel onder eigen merknaam

Technea gaat onder zijn eigen merknaam een nieuw zwart zonnepaneel verkopen met een vermogen van 360 wattpiek. Het bedrijf stelt hiermee installatiebedrijven en gebruikers meer zekerheid te kunnen geven.

Het zonnepaneel wordt standaard geleverd met 15 jaar productgarantie en het bedrijf biedt aanvullende ‘Geen Gedoe’-garanties. 

19,27 procent
Het zonnepaneel kent een efficiëntie van 19,27 procent en heeft een formaat van 1.776 bij 1.052 millimeter. Naast de productgarantie wordt het geleverd met een certificaat van TÜV Rheinland en bevat het een gecontroleerde kwaliteitsverklaring van het Bureau CRG.

Het bedrijf stelt dat het zonnepaneel conform Europese kwaliteitseisen wordt geproduceerd door een fabrikant die is gecertificeerd door Solarif. Vanwege de kwaliteit van het zonnepaneel, stelt Technea een lineaire garantie te durven geven.

Power optimizers
De zonnepanelen zijn uitgerust met Staubli (MC4-)connectoren die te combineren zijn met power optimizers van SolarEdge.

Technea stelt een dusdanig grote hoeveelheid van de zonnepanelen op voorraad te hebben dat het geen leveringsproblemen verwacht ondanks het wereldwijde tekort aan glas.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2021

De Marktgids Zonne-energie 2021 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt gaat nieuw tijdperk in, Nederlandse zonne-energiemarkt na coronacrisis klaar voor...
Vacatures
kWh People zoekt:

Energie Adviseur

Fulltime (40 uur) - 6541EZ
Zelfstroom Montage zoekt:

Werkvoorbereider Elektrotechniek

Fulltime (40 uur) - 3356LD
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!