Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Sunrock en Sunprojects leveren in Oirschot zonnedak van 5,5 megawattpiek op
© Sunprojects

Sunrock en Sunprojects leveren in Oirschot zonnedak van 5,5 megawattpiek op

Sunrock en Sunprojects hebben een pv-systeem van 5,5 megawattpiek opgeleverd bij het logistiek centrum Westfields in het Brabantse Oirschot. Het betreffende gebouw kent een dakoppervlakte van 88.000 vierkante meter.

Het gebouw is eigendom van Nuveen en CBRE. In totaal zijn er 14.330 zonnepanelen met een vermogen van 380 wattpiek per stuk geplaatst.

200 megawattpiek
Het project is gebouwd met subsidie uit de najaarsronde 2018 van de Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie (SDE+). Sunrock verkreeg in die ronde subsidie om 3 gebouwen op het logistiek centrum op bedrijventerrein Westfields in Oirschot samen van ruim 13 megawattpiek aan zonnepanelen te voorzien.

Projectontwikkelaar Sunrock en Sunprojects tekenden afgelopen najaar een samenwerkingsovereenkomst om gezamenlijk 200 megawattpiek aan zonnepanelen te plaatsen. Sunprojects is daarbij onder meer verantwoordelijk voor de bouw. Het project in Oirschot is te bekijken op onderstaande video.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
kWh People zoekt:

Sales Support Engineer Solar

Fulltime (40 uur) - 6541EZ
Zonnepanelen op het dak BV zoekt:

Verkoper / Adviseur Zonnepanelen - Regio Noordwest-Nederland

Fulltime (40 uur) - Barneveld, 3771 NR, Zwolleweg 9
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!