Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Troostwijk Auctions organiseert veiling voor machines en inventaris SolarWorld

Troostwijk Auctions organiseert veiling voor machines en inventaris SolarWorld

Veilingbedrijf Troostwijk Auctions organiseert een veiling met machines en andere producten van de failliete Duitse fabrikant van zonnepanelen SolarWorld. Op 8 juli kunnen de kavels bezichtigd worden in Arnstadt.

Voor de tweede keer in een periode van een jaar ging SolarWorld in het voorjaar van 2018 failliet. Frank Asbeck, oorspronkelijk oprichter en de ondernemer achter de doorstart, vroeg het faillissement aan. De curator werkte lange tijd aan een doorstart en zocht wereldwijd naar overnamekandidaten. Van China tot Duitsland en Australië dienden zich meer dan 20 gegadigden aan, maar niemand hapte toe. Om die reden kondigde de curator vorig jaar al de komst van een veiling aan.

730 kavels
De veiling die nu door Troostwijk Auctions wordt georganiseerd, bestaat uit 730 kavels. Bieden is mogelijk tot en met 14 juli. De diversiteit van de veiling is groot; van transformatorstations tot airconditioning- en koelcompressoren, warmtewisselaars, vacuümpompen, lasersystemen, noodstroomaggregaten, robots, schakelkasten, heftrucks en kantoorapparatuur en nog veel meer.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Exasun B.V. zoekt:

Teamleider Productie

Fulltime (40 uur) - 2497GC, 122
Straightforward zoekt:

Inspecteur PV-projecten (landelijk)

Fulltime (40 uur) - Urmond, 6129 EL, 49
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!