Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Coronavirus | Vakbeurs Intersolar Europe geannuleerd, eerstvolgende editie in juni 2021
© Solar Promotion GmbH

Coronavirus | Vakbeurs Intersolar Europe geannuleerd, eerstvolgende editie in juni 2021

The smarter E Europe – waar Europa’s grootste zonne-energievakbeurs Intersolar Europe onderdeel van is – is geannuleerd vanwege de uitbraak van het coronavirus. De eerstvolgende editie is in juni 2021.

Beursorganisatoren Solar Promotion en Freiburg Wirtschaft Touristik und Messe (FWTM) lieten eerder nog weten pas begin mei over het al dan niet doorgaan van het evenement te beslissen.

Nieuwe datum in 2021
In de voorbije periode werden diverse grote vakevenementen afgelast en/of verplaatst, van de Autosalon van Genève tot Solar Solutions International en Light + Building, door de uitbraak van het coronavirus. Waar de vakbeurs Solar Solutions International is verplaatst naar begin september, kiest de organisatie van The smarter E Europe er nu voor om het evenement helemaal niet meer in 2021 te laten plaatsvinden.

De eerstvolgende editie van The smarter E Europe - waartoe ook Europa's grootste vakbeurs voor energieopslag, electrical energy storage Europe (ees Europe), behoort - vindt plaats van 8 tot en met 11 juni 2021. De vakbeurs duurt daarbij van 9 tot en met 11 juni 2021 en de bijbehorende conferentie vindt plaats op 8 en 9 juni 2021.

Awardceremonie online
De beslissing is volgens de beursorganisatie genomen in nauwe samenwerking met de geregistreerde exposanten en de internationale brancheorganisaties. 'De gezondheid van exposanten, bezoekers en medewerkers en het grote publiek heeft bij ons de hoogste prioriteit. The smarter E Europe e is een groot internationaal evenement met ongeveer 1.400 exposanten uit 45 landen en 50.000 bezoekers uit meer dan 160 landen. Onder de heersende omstandigheden is het onmogelijk om zo'n internationale tentoonstelling te organiseren. Het was belangrijk voor ons om ervoor te zorgen dat deelnemers zo vroeg mogelijk op de hoogte werden gebracht, zodat ze dienovereenkomstig konden plannen', aldus Daniel Strowitzki, algemeen directeur van FWTM, over de beslissing.

De organisatoren werken vanaf nu hard om te bepalen welke delen van het beurs- en congresprogramma online gereproduceerd kunnen worden. Zo zullen de awards die jaarlijks uitgereikt worden, nu online aan de winnaars worden gepresenteerd. 

Nu in Solar Magazine

Mei 2020

Coolblue stoomt snel op naar top residentiële zonne-energiemarkt: ‘De internetverkoop van zonnepanelen werkt’ Joint Solar Programme III: hybride tandemzonnecel van 30 procent binnen handbereik voor Nederlandse onderzoekers De...
Vacatures
E2-Energie zoekt:

Elektromonteur

E2-Energie zoekt een elektromonteur
Fulltime • Duiven
kWh People zoekt:

Planoloog

kWh People zoekt voor een opdrachtgever een planoloog.
Fulltime • Randstad
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!