Solar Magazine - Vakbeurs Solar Solutions International uitgesteld vanwege coronavirus
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Vakbeurs Solar Solutions International uitgesteld vanwege coronavirus
© Solar Solutions International

Vakbeurs Solar Solutions International uitgesteld vanwege coronavirus

De vakbeurzen Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd worden uitgesteld vanwege de uitbraak van het coronavirus. Beursorganisator Good! verplaatst de evenementen naar 7 tot en met 9 september 2020.

Doordat het coronavirus afgelopen week Nederland heeft bereikt, heeft de beursorganisatie een nieuwe analyse van de situatie gemaakt, in nauwe samenwerking met de autoriteiten.

Geen andere mogelijkheid
'De afgelopen weken hebben wij intensief contact gehad met autoriteiten, experts en andere betrokken partijen', meldt Rolf Heynen, directeur van de beursorganisatie. 'Inmiddels is er officieel een uitbraak in Nederland vastgesteld door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en dreigt er een verdere verspreiding. Uiteraard heeft de gezondheid van onze exposanten en onze 15.000 bezoekers onze hoogste prioriteit. Daarom zien wij geen andere mogelijkheid dan dit uitstel.'

Belangrijke factoren bij dit besluit waren volgens de beursorganisator de zorgen van vele exposanten over de veiligheid van hun personeel en over de verwachte uitwerking op het bezoekersaantal. Door nu dit besluit te nemen, bleek het nog mogelijk om vervangende data te vinden in Expo Haarlemmermeer, de gebruikelijke locatie van Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd. De vakbeurs wordt nu in zijn geheel verschoven naar maandag 7 tot en met woensdag 9 september. 

Alle exposanten, seminars, activiteiten en tentoonstellingen maken deel uit van de beurs in september. Tickets die bezoekers hebben besteld, blijven gewoon geldig voor de nieuwe data. De beursorganisatie stuurt deze tickethouders enkele weken voor de beurs een herinnering. 

September-editie Solar Magazine met nieuwe beursspecial verschijnt eerder
Als hoofdmediapartner van Solar Solutions International vervaardigt de redactie van Solar Magazine ieder jaar in de maart-editie van het tijdschrift een redactionele beursspecial. De maart 2020-editie van Solar Magazine valt dinsdag 10 maart en bevat nu de vakbeurs verplaatst wordt logischerwijs deels achterhaalde informatie. 

Vanwege de nieuwe datum van Solar Solutions International wijzigt ook de verschijningsdatum van de september 2020-editie van Solar Magazine. Deze editie van het tijdschrift verschijnt nu op dinsdag 1 september 2020. Bovendien zal deze editie nu een nieuwe beursspecial over de vakbeurs Solar Solutions International bevatten.

Lees ook:

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

September 2023

De september 2023-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan teruglopende verkopen van zonnepaneelinstallateurs, de Tweede Kamerverkiezingen, recycling van zonnepanelen, het op stoom komen van de uitrol van de realtime interface en de...
Vacatures
Zonnepanelenophetdak zoekt:

Accountmanager zonnepanelen en accuoplossingen

Fulltime (40 uur) - Barneveld
OUXO Energy B.V. zoekt:

Binnenwerk monteur MBO4 Elektrotechniek

Fulltime (40 uur) - Handelsweg 14, 9482 WE Tynaarlo
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!