logo
wvhj2023
© Solar Solutions International
© Solar Solutions International
3 maart 2020

Vakbeurs Solar Solutions International uitgesteld vanwege coronavirus

De vakbeurzen Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd worden uitgesteld vanwege de uitbraak van het coronavirus. Beursorganisator Good! verplaatst de evenementen naar 7 tot en met 9 september 2020.

Doordat het coronavirus afgelopen week Nederland heeft bereikt, heeft de beursorganisatie een nieuwe analyse van de situatie gemaakt, in nauwe samenwerking met de autoriteiten.

Geen andere mogelijkheid
'De afgelopen weken hebben wij intensief contact gehad met autoriteiten, experts en andere betrokken partijen', meldt Rolf Heynen, directeur van de beursorganisatie. 'Inmiddels is er officieel een uitbraak in Nederland vastgesteld door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en dreigt er een verdere verspreiding. Uiteraard heeft de gezondheid van onze exposanten en onze 15.000 bezoekers onze hoogste prioriteit. Daarom zien wij geen andere mogelijkheid dan dit uitstel.'

Belangrijke factoren bij dit besluit waren volgens de beursorganisator de zorgen van vele exposanten over de veiligheid van hun personeel en over de verwachte uitwerking op het bezoekersaantal. Door nu dit besluit te nemen, bleek het nog mogelijk om vervangende data te vinden in Expo Haarlemmermeer, de gebruikelijke locatie van Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd. De vakbeurs wordt nu in zijn geheel verschoven naar maandag 7 tot en met woensdag 9 september. 

Alle exposanten, seminars, activiteiten en tentoonstellingen maken deel uit van de beurs in september. Tickets die bezoekers hebben besteld, blijven gewoon geldig voor de nieuwe data. De beursorganisatie stuurt deze tickethouders enkele weken voor de beurs een herinnering. 

September-editie Solar Magazine met nieuwe beursspecial verschijnt eerder
Als hoofdmediapartner van Solar Solutions International vervaardigt de redactie van Solar Magazine ieder jaar in de maart-editie van het tijdschrift een redactionele beursspecial. De maart 2020-editie van Solar Magazine valt dinsdag 10 maart en bevat nu de vakbeurs verplaatst wordt logischerwijs deels achterhaalde informatie. 

Vanwege de nieuwe datum van Solar Solutions International wijzigt ook de verschijningsdatum van de september 2020-editie van Solar Magazine. Deze editie van het tijdschrift verschijnt nu op dinsdag 1 september 2020. Bovendien zal deze editie nu een nieuwe beursspecial over de vakbeurs Solar Solutions International bevatten.

Lees ook:

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten