Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Solar Construct Nederland lanceert multifunctionele zonnepaneelclip
© Solar Construct Nederland

Solar Construct Nederland lanceert multifunctionele zonnepaneelclip

Fabrikant van montagesystemen Solar Construct Nederland lanceert een multifunctionele zonnepaneelclip. De paneelclip zorgt ervoor dat er nooit meer loshangende kabels en connectoren op het platte dak zijn.

De paneelclip is de nieuwste toevoeging aan het assortiment kabelmanagement. Eerder lanceerde het bedrijf al de kabelclip waarmee installateurs de kabels eenvoudig aan het montagesysteem bevestigen.

Alle zonnepanelen
Vanaf nu kunnen installateurs met de paneelclip de kabels – DC-bekabeling, MC4-connectoren, maar ook bekabeling voor micro-omvormers – eenvoudig bevestigen aan alle zonnepanelen.

De paneelclip wordt bevestigd aan het zonnepaneel op de gewenste plek en op elk type zonnepaneel. Hij is tevens vast te clippen aan de onderligger van het platdak om van rij naar rij te gaan.

Indien gewenst kan men de stringbekabeling aanbrengen en bevestigen in de paneelclip. Bij het plaatsen van het eerste zonnepaneel kan de connector alvast in de paneelclip geklikt worden. De kabels en connector liggen nu niet in de weg of onder het zonnepaneel, tevens zijn ze gelijk netjes en veiliger weggewerkt. Daarnaast kan men de bekabeling tussen de zonnepanelen sneller aan elkaar bevestigen doordat er al bekabeling klaarligt.

Nu in Solar Magazine

Maart 2020

Bergen krijgt energielandgoed met 265 hectare zonnepanelen en 175 hectare natuur: ‘Er moet iets achterblijven wat optelt…’ Vlaamse energieminister Zuhal Demir: ‘We gaan zonne-energie niet oversubsidiëren’...
Vacatures
HRsolar zoekt:

Business development manager

HRsolar zoekt een business development manager
Fulltime • De Lier
ECONNETIC zoekt:

Senior Consultant Windenergie

ECONNETIC zoekt een Senior Consultant Windenergie
32-40 uur per week • Driebergen-Rijsenburg
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!