Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Solar Construct Nederland lanceert nieuwe multifunctionele kabelclip
© Solar Construct Nederland

Solar Construct Nederland lanceert nieuwe multifunctionele kabelclip

Solar Construct Nederland introduceert een nieuwe, multifunctionele kabelclip en maakt daarmee losse kabels en connectoren verleden tijd.

Vanaf nu kunnen installateurs de kabels – DC-bekabeling, MC4-connectoren maar ook bekabeling voor micro-omvormers – eenvoudig aan het montagesysteem bevestigen.

Storingsgevoeligheid
De kabelclip wordt met de hamerkop op de montagerail bevestigd en dit kan op iedere gewenste plek. De installateur kan, indien gewenst, de stringbekabeling aanbrengen en deze bevestigen in de kabelclips. Bij het plaatsen van het eerste zonnepaneel kan men de connector alvast in de kabelclip klikken. De kabels en connectoren liggen zo niet in de weg of onder het zonnepaneel. Bovendien zijn ze meteen netjes en veiliger weggewerkt. Daarnaast kan een installateur de bekabeling tussen de zonnepanelen sneller aan elkaar bevestigen doordat er al bekabeling klaarligt.

Naast de gemakkelijkere bevestiging zorgt dit er volgens Solar Construct Nederland ook voor dat de kans op storingsgevoeligheid van loshangende kabels en connectoren verkleind wordt.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Saman Groep zoekt:

Manager afdeling zonnepanelen

Fulltime (40 uur) - Zierikzee, 4301 RZ nr 1
KiesZon BV zoekt:

Service Monteur

Fulltime (40 uur) - Rosmalen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!