Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Sunrock levert 5 zonnedaken voor GEVA op
© Sunrock

Sunrock levert 5 zonnedaken voor GEVA op

Sunrock levert in de komende weken 5 zonnedaken voor vastgoedbedrijf GEVA. De geplaatste zonnepanelen hebben met nog eens 4 daken die in ontwikkeling zijn in totaal een vermogen van 5 megawattpiek.

GEVA wist in de najaarsronde 2016 van de Stimuleringsregeling Duurzame Energie (SDE+) 7 beschikkingen voor een vermogen van 2,4 megawattpiek te verkrijgen. In de najaarsronde van 2018 werden daar nog eens 4 beschikkingen voor een vermogen van 6,1 megawattpiek aan toegevoegd.

Sunrock stelde afgelopen zomer eind 2019 tot de top 3 van grootste huurders van logistiek vastgoed in Nederland te behoren. Het bedrijf tekende daartoe een huurovereenkomst voor 900.00 vierkante meter dak om zonnepanelen te plaatsen, waaronder met GEVA.

De 9 projecten die voor GEVA nu opgeleverd worden, wekken genoeg zonnestroom op om 1.320 huishoudens van zonnestroom te voorzien.

Nu in Solar Magazine

Mei 2020

Coolblue stoomt snel op naar top residentiële zonne-energiemarkt: ‘De internetverkoop van zonnepanelen werkt’ Joint Solar Programme III: hybride tandemzonnecel van 30 procent binnen handbereik voor Nederlandse onderzoekers De...
Vacatures
Wocozon zoekt:

Support Engineer

Wocozon zoekt een Support Engineer
Fulltime • De Meern | Utrecht
Goldbeck Solar Nederland zoekt:

Service Monteur(s)

Goldbeck Solar Nederland zoekt service monteur(s)
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!