Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Praxis-zuster Brico gaat in België zonnepanelen verkopen en verhuren
© Maxeda DIY Group

Praxis-zuster Brico gaat in België zonnepanelen verkopen en verhuren

Doe-het-zelfmarkt Brico – marktleider in België en onderdeel van hetzelfde moederbedrijf als Praxis – start in België met het verkopen en verhuren van zonnepanelen.

Voor het aanbieden van zonnepanelen gaat het bedrijf in België samenwerken met Earth. De propositie wordt aangeboden onder de noemer Brico Solar. Volgens het bedrijf werd de vraag naar zonnepanelen in de winkels de afgelopen jaren steeds groter.

Klanten ontvangen online en in de winkel onmiddellijk een persoonlijk voorstel op basis van hun verbruik en type woning. Earth voert de technische analyse uit op de woning en plaatst de zonnepanelen. Brico Solar is vooralsnog beschikbaar in 20 Brico-filialen en in alle 12 de BricoPlanit-winkels.

Voor het kopen en huren van de zonnepanelen worden 2 opties aangeboden: SolarGo met ‘klassieke’ zwarte zonnepanelen en SolarPro, de ‘nieuwste’ generatie zwarte zonnepanelen. Bij beide pakketten zijn de omvormers van ABB en de zonnepanelen van Earth Solar (red. white label). De Pro-versie is daarbij inclusief monitoring.

Nu in Solar Magazine

September 2021

Marieke Beugel (Verbond van Verzekeraars): ‘Verzekeraars zijn niet bang voor zonnepanelen’ Radovan Kopecek over renaissance Europese zonne-energieketen: ‘Pv is coming home’ Erik de Leeuw (SOLARWATT): ‘Geen zin om...
Vacatures
kWh People zoekt:

PV Engineer

Fulltime (40 uur) - Nijmegen
kWh People zoekt:

Accountmanager O&M

32-40 uur - Den Bosch
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!