Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Ecorus selecteert Solora voor monitoring en onderhoud Nederlandse zonneparken
foto: Solora

Ecorus selecteert Solora voor monitoring en onderhoud Nederlandse zonneparken

Ecorus heeft Solora geselecteerd als leverancier om het onderhoud en de monitoring van haar zonneparken in Nederland te gaan uitvoeren. Het gaat om een projectportfolio van 200 megawattpiek.

Solora monitort en onderhoudt zonneparken en zonnepanelen op bedrijfsgebouwen in België, Nederland en Frankrijk. Het bedrijf is sinds 2014 actief in de zonne-energiemarkt en inmiddels beheert Solora al ruim 600 zonneparken in België en Frankrijk. Eerder dit jaar opende het bedrijf een vestiging in Rotterdam.

De order van Ecorus is een van de eerste successen van deze nieuwe vestiging. Solora gaat de monitoring en het onderhoud van alle reeds gebouwde zonneparken van Ecorus verzorgen, maar ook die van zonneparken die de komende 2 jaar nog worden gebouwd. 

'Dit  contract betekent een vliegende start voor Solora Nederland en bewijst dat de grote ontwikkelaars van zonne-energieprojecten in Europa vertrouwen in de kwaliteit van onze diensten van solora', aldus Marcello Passaro, Sales Engineer bij Solora Nederland.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Zonnepanelen op het dak BV zoekt:

Service Coördinator

Parttime (24 uur) - Barneveld, 3771 NR, Zwolleweg 9
Exasun B.V. zoekt:

Teamleider Inkoop

Fulltime (40 uur) - Den Haag, 2497GC, 122
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!