Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Staedion wil 5.000 woningen met pv, samenwerking met SolarNRG en Ecorus

Staedion wil 5.000 woningen met pv, samenwerking met SolarNRG en Ecorus

Woningcorporatie Staedion gaat samenwerken met SolarNRG en Ecorus in een pilotproject voor het aanbrengen van zonnepanelen op huurwoningen. Tot 2020 wil Staedion 5.000 woningen van pv voorzien.

De 2 bedrijven geven voorlichting en advies aan de huurders over het aanbrengen van de zonnepanelen en zorgen vervolgens voor de installatie. Staedion start de samenwerking met SolarNRG en Ecorus bij een pilotproject met het aanbrengen van zonnepanelen bij circa 600 huurwoningen. Het gaat om 3 projecten: bij appartementen in de Nettelhorsttraat, Robertaland en bij eengezinswoningen in de J. Palachstraat. J. Huizingastraat, S. Bikostraat, S. Allendestraat en Scheepenstraat.

Bewoners hoeven zelf geen zonnepanelen te kopen. Via de servicekosten betalen ze een bijdrage voor het gebruik van de zonnepanelen. Bij gelijk elektriciteitsgebruik gaat de energierekening omlaag. Via een monitoringsysteem kunnen huurders de opbrengst van de zonnepanelen online volgen.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Zonneplan zoekt:

Junior Online Marketeer

Zonneplan zoekt een Junior Online Marketeer
Fulltime • Zwolle
Anoniem zoekt:

Customer Support Technician – Solar

Een anoniem bedrijf zoekt een Customer Support Technician – Solar
Fulltime • Eindhoven
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!