Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Zonnig Helmond: 5.000 zonnepanelen voor 4 bedrijven
foto: Zonnig Helmond

Zonnig Helmond: 5.000 zonnepanelen voor 4 bedrijven

Via het initiatief Zonnig Helmond worden er in de gemeente Helmond bij 4 bedrijven in totaal 5.000 zonnepanelen geplaatst. Het gaat om Kemie, Vescom, Heesmans Vastgoed en Projecten en Van der Putten Plaatwerk.

De komende 25 jaar gaan de pv-installaties onder de naam Zonnig Helmond De Peel zonnestroom leveren aan ondernemers in Helmond en de regio. De plaatsing van 5.000 zonnepanelen is de eerste stap in een groter project van in totaal 30.000 zonnepanelen, waarmee 20 deelnemende ondernemers een grote stap zetten in het verduurzamen van hun bedrijven.

Het project is ontstaan uit een bijzondere samenwerking tussen Stichting Bedrijventerreinen Helmond, de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij en Nederland Opgewekt. Nederland Opgewekt en EigenEnergie.net uit Geldrop zijn verantwoordelijk voor de bouw, het onderhoud en de exploitatie van de zonnepanelen.

Nu in Solar Magazine

Mei 2019

Vernieuwde aanpak innovatie in zonne-energie door ECN part of TNO: ‘Het is tijd voor pv 2.0, we bewegen steeds verder weg van one-size-fits-all-oplossingen’ Nieuw directieteam KiesZon wil groeien in zakelijke én...
Vacatures
Enphase zoekt:

Field Applications Engineer

Enphase is looking for a Field Applications Engineer.
Fulltime • Eindhoven
3E zoekt:

Sales Manager - SynaptiQ & Data Services

3E zoekt een Sales Manager - SynaptiQ & Data Services
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!