Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Zonnig Helmond: 5.000 zonnepanelen voor 4 bedrijven
foto: Zonnig Helmond

Zonnig Helmond: 5.000 zonnepanelen voor 4 bedrijven

Via het initiatief Zonnig Helmond worden er in de gemeente Helmond bij 4 bedrijven in totaal 5.000 zonnepanelen geplaatst. Het gaat om Kemie, Vescom, Heesmans Vastgoed en Projecten en Van der Putten Plaatwerk.

De komende 25 jaar gaan de pv-installaties onder de naam Zonnig Helmond De Peel zonnestroom leveren aan ondernemers in Helmond en de regio. De plaatsing van 5.000 zonnepanelen is de eerste stap in een groter project van in totaal 30.000 zonnepanelen, waarmee 20 deelnemende ondernemers een grote stap zetten in het verduurzamen van hun bedrijven.

Het project is ontstaan uit een bijzondere samenwerking tussen Stichting Bedrijventerreinen Helmond, de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij en Nederland Opgewekt. Nederland Opgewekt en EigenEnergie.net uit Geldrop zijn verantwoordelijk voor de bouw, het onderhoud en de exploitatie van de zonnepanelen.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
AliusEnergy zoekt:

Service support engineer

AliusEnergy zoekt een service support engineer.
Fulltime • Eersel
SolarToday zoekt:

Commercieel technisch adviseur

SolarToday zoekt een commercieel technisch adviseur
Fulltime • Roosendaal
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!