Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Sunrock levert zonnedak Coolblue op: 5,3 megawattpiek aan zonnepanelen live
foto: Sunrock

Sunrock levert zonnedak Coolblue op: 5,3 megawattpiek aan zonnepanelen live

Sunrock heeft het zonnedak van Coolblue opgeleverd. Op het dak van het distributiecentrum in Tilburg zijn door het bedrijf 20.000 zonnepanelen geplaatst, goed voor 5,3 megawattpiek.

Het dak van het distributiecentrum in Tilburg is 88.000 vierkante meter groot en produceert genoeg zonnestroom voor het magazijn, maar ook voor de winkels, het hoofdkantoor en de fietsen van CoolblueFietst. 

Ook voor gebouweigenaar Prologis is deze oplevering een mijlpaal. Het vastgoedbedrijf werkt met Sunrock samen om voor 2020 100 megawattpiek aan nieuwe zonne-energieprojecten te realiseren in de Benelux.

Sunrock stelde in de maart 2019-editie van Solar Magazine ‘in de komende 5 jaar toe te willen groeien naar 1 gigawattpiek aan dakgebonden zon-pv’. Als onderdeel van deze missie is inmiddels een groot aantal namen uit de top 20 van grootste logistieke vastgoedbedrijven klant bij Sunrock. Topman Johannes Duijzer hierover: ‘Voor dit type bedrijven is de hoogte van de dakhuur die zij ontvangen niet allesbepalend, men wil vooral ontzorgd worden, verduurzamen en profijt bieden aan de huurders. Het project op het dak van Coolblue is gerealiseerd in de periode november-februari, de drukste logistieke maanden van het jaar. Het allerbelangrijkste is dat er bij de vastgoedeigenaar en huurder vertrouwen is in de goede uitvoering. We zijn erin gespecialiseerd om projecten in complexe omgevingen veilig en goed uit te voeren, zodanig dat huurders er blij van worden en het pand van de eigenaar meer waard wordt.’

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Libra Energy zoekt:

Senior Technisch Inkoper

Libra Energy zoekt een Senior Technisch Inkoper
Fulltime • Uitgeest
Zonmaat zoekt:

Projectmanager Heerhugowaard

Zonmaat zoekt een Projectmanager Heerhugowaard
Fulltime • Heerhugowaard
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!