Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Sunrock: ‘In de komende 5 jaar naar 1 gigawattpiek aan dakgebonden zon-pv’
foto: Sunrock

Sunrock: ‘In de komende 5 jaar naar 1 gigawattpiek aan dakgebonden zon-pv’

‘We willen zo groot mogelijk worden. 1 gigawattpiek aan zonnepanelen is een mooie stip op de horizon. Als we die binnen nu en 5 jaar bereiken, zijn we tevreden.’ Aan het woord is Johannes Duijzer van Sunrock.

280 megawattpiek zonnepanelen. Het is het volume aan beschikkingen dat Sunrock toegekend heeft gekregen in de najaarsronde 2018 van de Stimuleringsregeling Duurzame Energie (SDE+). Het positioneert Sunrock direct in de top 5 van Nederlands grootste zonne-energiebedrijven. De redactie van Solar Magazine spreekt in de maart 2019-editie met oprichter en directeur Johannes Duijzer over de impact voor zijn bedrijf, de uitdagingen die er zijn bij de realisatie van de meer dan 100 pv-projecten en de toekomst van een subsidievrije zonne-energiemarkt.

Een van de eyecatchers binnen het portfolio van Sunrock is Coolblue. Het dak van het distributiecentrum in Tilburg is 88.000 vierkante meter groot en produceert genoeg zonnestroom voor het magazijn, maar ook voor de winkels, het hoofdkantoor en zelfs de fietsen van CoolblueFietst. Duijzer: ‘De laatste van de 19.308 zonnepanelen, met een totaalvermogen van 5,5  megawattpiek, zijn in februari gelegd en de productie van zonnestroom start eind deze maand.’

Lees hier het volledige artikel ‘In de komende 5 jaar naar 1 gigawattpiek aan dakgebonden zon-pv’ in de maart 2019-editie van Solar Magazine.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Ecotecworld Nederland BV zoekt:

Technisch projectleider PV-installaties

Ecotecworld Nederland BV zoekt een technisch projectleider PV-installaties
Fulltime • Coevorden
Libra Energy zoekt:

Stagiair Office Management

Libra Energy zoekt een Stagiair Office Management
Fulltime • Uitgeest
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!