Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
113 bedrijven melden zich voor aanbesteding zonnepanelen Aqualectra Curaçao
(foto: Stock)

113 bedrijven melden zich voor aanbesteding zonnepanelen Aqualectra Curaçao

Er hebben zich bij Aqualectra 113 bedrijven gemeld die bereid zijn om 40.000 zonnepanelen te installeren en onderhouden op Curaçao. Deze zonnepanelen moeten in 2018 geplaatst worden.

Het energiebedrijf van Curaçao startte onlangs de aanbestedingsprocedure voor het laten realiseren van 10 tot 15 megwattpiek aan grootschalige pv-systemen op het eiland.

Inmiddels zijn er 10 bedrijven geselecteerd voor de vervolgfase. Aqualectra-directeur Darick Jonis meldt tegenover Antilliaanse media: ‘Specialisten in zonne-energie uit Nederland, Duitsland, de Verenigde Staten, India, Ghana en tal van anderen hebben gereageerd.’

Nu in Solar Magazine

Maart 2018

Maasvlakte verwelkomt grootste zonnepanelentestlab van Europa: ‘Helft van zonnepanelenimport haven Rotterdam op kwaliteit controleren’ Miljoenensubsidies voor solar innovaties: zonnecel als autolak, pv-vlotten van schuimrubber en...
Vacatures
Zelfstroom zoekt:

Web- / Mobile Developer

Zelfstroom zoekt een Web- / Mobile Developer.
Fulltime • 's-Hertogenbosch
SOLARWATT zoekt:

Project engineer

SOLARWATT zoekt een project engineer.
Fulltime • Tiel
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!