Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nationale subsidieregeling zonnepanelen sportclubs nog altijd niet uitgeput
(foto: Onze Clubkracht)

Nationale subsidieregeling zonnepanelen sportclubs nog altijd niet uitgeput

De subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties is nog altijd niet uitgeput. Op 16 november was er nog 75.000 euro beschikbaar voor het plaatsen van onder meer zonnepanelen.

Voor de subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties (EDS), die richt zich op de uitrol van onder meer zonnepanelen en led bij sportclubs, kwam afgelopen juni onverwachts 350.000 euro extra budget beschikbaar.  De verwachting was dat de al ontvangen aanvragen voor 2017 het verhoogde subsidieplafond (red. de regeling was in januari binnen enkele dagen uitgeput) zouden overschrijden. 

Tot nu toe heeft de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland alle aanvragen uit 2017 die voldeden aan de voorwaarden geheel of gedeeltelijk kunnen toekennen. Er is nu dus toch nog nog een beperkt budget beschikbaar voor nieuwe aanvragen.

De subsidieregeling loopt van 2016 tot en met 2020. Vanaf 2 januari 2018 09.00 uur kan men ook in het nieuwe kalenderjaar aanvragen indienen.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Polyglot zoekt:

Regional Product and FAE Manager

For its client Polyglot is looking for a Regional Product and FAE Manager
Fulltime • Nederland
Duramotion zoekt:

Technical Sales Manager

Duramotion is op zoek naar een Technical Sales Manager
Fulltime • Heerlen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!