Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nationale subsidieregeling zonnepanelen sportclubs nog altijd niet uitgeput
(foto: Onze Clubkracht)

Nationale subsidieregeling zonnepanelen sportclubs nog altijd niet uitgeput

De subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties is nog altijd niet uitgeput. Op 16 november was er nog 75.000 euro beschikbaar voor het plaatsen van onder meer zonnepanelen.

Voor de subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties (EDS), die richt zich op de uitrol van onder meer zonnepanelen en led bij sportclubs, kwam afgelopen juni onverwachts 350.000 euro extra budget beschikbaar.  De verwachting was dat de al ontvangen aanvragen voor 2017 het verhoogde subsidieplafond (red. de regeling was in januari binnen enkele dagen uitgeput) zouden overschrijden. 

Tot nu toe heeft de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland alle aanvragen uit 2017 die voldeden aan de voorwaarden geheel of gedeeltelijk kunnen toekennen. Er is nu dus toch nog nog een beperkt budget beschikbaar voor nieuwe aanvragen.

De subsidieregeling loopt van 2016 tot en met 2020. Vanaf 2 januari 2018 09.00 uur kan men ook in het nieuwe kalenderjaar aanvragen indienen.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Schone Energie zoekt:

Commercieel medewerker binnendienst

Schone Energie zoekt een Commercieel medewerker binnendienst
32-40 uur • Den Haag
Zonnegilde zoekt:

Technisch Projectleider PV-installaties

Zonnegilde zoekt een Technisch Projectleider PV-installaties
Fulltime • Kampen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!