Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Eerste zonnepanelenfabriek voor Filipijnen: productiecapaciteit 800 megawattpiek
(foto: Filipijnen)

Eerste zonnepanelenfabriek voor Filipijnen: productiecapaciteit 800 megawattpiek

Solar Philippines heeft de eer om de eerste zonnepanelenfabriek van de Filippijnen te hebben. De jaarlijkse productiecapaciteit van de fabriek bedraagt 800 megawattpiek.

Dat volume zal voor het eerst in 2018 behaald worden in de fabriek die officieel geopend werd door de Filipijnse premier Duterte.

Solar Philippines, gevestigd in Manilla, voorspelt dat de fabriek 50.000 banen met zich mee gaat brengen; gemeten van productie tot installatie van de zonnepanelen. Het bedrijf laat verder weten zich niet alleen op de Aziatische markt, maar in samenwerking met Chinese fabrikanten ook op de Amerikaanse en Europese markt te richten. De exportwaarde van de zonnepanelen zou volgend jaar al 197 miljoen dollar moeten bedragen waarbij het bedrijf de namen van de Chinese pv-fabrikanten waarmee het samenwerkt niet wil noemen.

Overigens wil Solar Philippines zelf een belangrijke rol gaan spelen bij de installatie van de zonnepanelen daar het plannen voor zonneparken met een totale grootte van 1 gigawattpiek heeft aangekondigd. Dit verdeeld over parken in Amerika, India, Indonesië, Vietnam en Myanmar.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Vattenfall zoekt:

Development Manager Large Scale Solar NL

Vattenfall zoekt een Development Manager Large Scale Solar NL
Fulltime • Amsterdam
Zon & Zo zoekt:

Werkvoorbereider E

Zon & Zo zoekt een Werkvoorbereider E
Fulltime • Alblasserdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!