logo
wvhj2023
hero-image
19 augustus 2013

Nuon trekt aandacht met advertentie over één miljoen Nederlanders aan zonnepanelen helpen

Nuon roept alle Nederlanders in een paginagrote advertentie in De Telegraaf en Sp!ts op om morgenochtend via haar website live mee te kijken hoe het energiebedrijf één miljoen Nederlanders aan zonne-energie wil helpen. Daartoe wordt...
Nuon roept alle Nederlanders in een paginagrote advertentie in De Telegraaf en Sp!ts op om morgenochtend via haar website live mee te kijken hoe het energiebedrijf één miljoen Nederlanders aan zonne-energie wil helpen. Daartoe wordt zonne-energie ‘makkelijk en betaalbaar’ aangeboden, 'verklappen' in de opvallende advertentie. Op internet wordt op diverse fora inmiddels gesuggereerd dat de advertentie te maken zou kunnen hebben met actie van ASN Bank en de Stichting Natuur & Milieu om één miljoen zonnedaken in Nederland te krijgen.

Nuon stelt op haar site: "Iedereen heeft een relatie met de zon en krijgt positieve energie van haar. Nuon wil dat voor het einde van 2015 1 miljoen Nederlanders hun energie van de zon krijgen. Maar dat kunnen we niet alleen. Daarom wordt Nuon partner van de zon. Het begin van een mooie samenwerking, die tot verrassende nieuwe initiatieven in het hele land zal leiden."
Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten