Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Woongoed Zeeuws-Vlaanderen zoekt installateurs voor plaatsen zonnepanelen op 1.850 woningen en 4 woongebouwen

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen zoekt installateurs voor plaatsen zonnepanelen op 1.850 woningen en 4 woongebouwen

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen plaatst in 2015 op 250 woningen en 4 woongebouwen zonnepanelen. In de vijf volgende jaren worden telkens nog eens 300 woningen van pv voorzien. De woningcorporatie zoekt installateurs.

Om het project succesvol uit te voeren doet Woongoed Zeeuws-Vlaanderen een oproep aan installateurs uit de regio om de zonnepanelen te plaatsen. Om in aanmerking te komen gelden wel een aantal voorwaarden.

Als installateur kan men zich melden als men in staat is om 250 woningen en 4 woongebouwen nog dit jaar van zonnepanelen te voorzien en daarbij voldoet aan onderstaande criteria:

  1. Hetbedrijf heeft aantoonbaar de laatste drie jaren een jaaromzet van 2.000.000 euro exclusief BTW.
  2. Het solvabiliteitsratio over de laatste drie jaren bedroeg minimaal 20 procent
  3. De current ratio bedroeg de laatste drie jaren tenminste 1,25
  4. Het bedrijf is erkend installateur volgens REI 1994 en is ISO en TUV gecertificeerd.

Verder schrijft de woningcorporatie zonnepanelen van 250 wattpiek of meer voor en omvormers van SMA. Indien men aan deze criteria voldoet, kan men zich aanmelden per e-mail, vergezeld van onderbouwing van het voldoen van de gestelde criteria. Inschrijven kan tot uiterlijk 28 augustus 2015. Onder de aangemelde installateurs die aan de selectiecriteria voldoen, houdt de woningcorporatie een aanbesteding voor het plaatsen van de zonnepanelen in 2015.

Overigens heeft de corporatie al 231 woningen en 4 woongebouwen. Daarnaast verloot zij op de Dag van het Huren nog eens aan 19 extra (hiervoor geschikte) woningen zonnepanelen.

Nu in Solar Magazine

September 2019

Coolback wil de wereld veroveren met rendementsverhogende achterwand zonnepanelen Nieuwe BENG-eisen per 1 juli 2020 van kracht: ‘De tijd van schaampaneeltjes is definitief voorbij’ SDE++ biedt kansen voor zonnewarmte: subsidie...
Vacatures
Wocozon zoekt:

Klantenservice Medewerk(st)er

Die samen met haar of zijn collega’s van het klantenservice team binnen onze dynamische organisatie ervoor zorgt dat de klant hoog in het vaandel staat. Ben jij een flexibele, administratieve, communicatieve en overtuigende medewerk(st)er met...
32-40 uur - 3454 PZ Utrecht – De Meern
JansZon BV zoekt:

Project Manager Zonne-energie

JansZon zoekt een nieuwe collega die, net als wij, bewust bezig is met duurzaamheid en de ambitie heeft om het bedrijf te laten groeien. Wij initiëren, ontwikkelen en bouwen grootschalige zonne-energiesystemen. We zijn een jong, ambitieus en...
32-40 uur - Amsterdam, 1095 AL
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!