logo
wvhj2023
© Niyata Energy
© Niyata Energy
11 juni 2024

Vattenfall verlengt samenwerking met Niyata Energy voor installatie zonnepanelen

Vattenfall heeft de samenwerking met Niyata Energy verlengd. Het zonne-energiebedrijf blijft daarmee een van de regionale partners voor de installatie van zonnepanelen bij klanten van de energieleverancier.

Niyata Energy is een van de grootste residentiële pv-installateurs van Midden-Nederland. Het familiebedrijf dat wordt gerund door de gebroeders Yasin en Tansel Kiliç – waar ook vader Dursun Kiliç nog altijd actief is – was eerder dit jaar genomineerd voor de Techniek Inclusief Award.

Academy
Die nominatie had het bedrijf te danken aan zijn Niyata Academy die versterkende leer-werktrajecten aanbiedt voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het resultaat is een personeelsbestand dat divers is in termen van geslacht, leeftijd en etnische achtergronden.

‘We zijn trots op onze succesvolle samenwerking met Vattenfall, die al enige tijd aan de gang is’, vertellen de broers Kiliç. ‘We hebben naar elkaar uitgesproken hoezeer we deze samenwerking waarderen en hebben officieel besloten deze voort te zetten en verder te vernauwen. We kijken ernaar uit om nog meer innovatieve projecten te realiseren en de uitdagingen van de toekomst samen aan te gaan.’

4 zonnepartners
Klanten van Vattenfall die zonnepanelen willen kopen, worden door het energiebedrijf gekoppeld aan een van de 4 ‘zonnepartners’ van het bedrijf.

Op dit moment heeft het bedrijf 2 landelijke partners: Feenstra en Solease, en 2 regionale partners: Niyata Energy en BESPAAR op je huis.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten