logo
wvhj2023
© Dennis van der Hoef | Dreamstime.com
© Dennis van der Hoef | Dreamstime.com
28 mei 2024

Faillissement voor E-Partners: ‘Niet levensvatbaar door moeilijke markt’

Het in het Brabantse Son gevestigde installatiebedrijf van zonnepanelen E-Partners is door de rechtbank ’s-Hertogenbosch failliet verklaard. Het bedrijf wijst de huidige marktomstandigheden aan als oorzaak.

‘Als je de krant openslaat of wanneer je een programma als ‘Kassa’ bekijkt, wordt daar constant aangegeven wat de nadelen van zonnepanelen zouden kunnen zijn’, stelde de directeur en oprichter afgelopen oktober nog in gesprek met het lokale weekblad Mooi Son en Breugel. ‘Deze berichten worden vaak ronduit negatief belicht en eventuele toekomstige kopers van zonnepanelen wordt op die manier alle positieve energie ontnomen.’

Voortdurende onduidelijkheid
Op de eigen website meldt het bedrijf nu dat de moeilijke markt, het grote aantal concurrenten en met name de voortdurende onduidelijkheid rondom de salderingsregeling en bijbehorende terugleverkosten heeft gemaakt dat E-Partners als organisatie niet levensvatbaar is gebleken.

De rechtbank ’s-Hertogenbosch heeft Tjeerd Raijmakers van Advocatenkantoor Boskamp en Willems uit Eindhoven aangewezen als de curator.

Garantiefonds
Omdat E-Partners aangesloten is bij de Stichting Garantiefonds Zonne Energie kunnen klanten zich bij eventuele service- of storingsmeldingen melden bij het garantiefonds.

‘Onze klanten zijn hierdoor verzekerd van ondersteuning op het gebied van zowel product- als installatiegarantie’, besluit E-Partners.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten