logo
wvhj2023
© Tesvolt
© Tesvolt
22 mei 2024

Tesvolt presenteert met TPS HV 80 E nieuwe batterij voor zakelijke markt

TESVOLT presenteert komende maand op de vakbeurs The smarter E in München zijn nieuwe batterijcontainer TPS HV 80 E. De batterij voor de zakelijke markt is geoptimaliseerd voor handel op de energiemarkten.

Het energieopslagsysteem kan voor meerdere toepassingen tegelijk worden gebruikt. De batterij kan niet alleen benut worden voor peak shaving en optimalisatie van het eigen verbruik, maar ook voor meer specialistische toepassingen zoals de besturing van laadstations voor elektrische voertuigen en een scenario met nul teruglevering.

Volledig voorbedraad
Met een levensduur tot 30 jaar wordt het nieuwe containeropslagsysteem geleverd met een capaciteitsgarantie van 10 jaar. ‘Een echt concurrentievoordeel van ons nieuwe buitenopslagsysteem is dat het volledig voorbedraad is’, vertelt Simon Schandert, technisch directeur en medeoprichter van TESVOLT. ‘Op locatie hoeft de installateur alleen de fundering te bouwen, de batterijmodules te plaatsen en het opslagsysteem aan te sluiten, dus het installatiewerk wordt aanzienlijk beperkt. Dit voorkomt ook mogelijke fouten tijdens de installatie.’

De nieuwe batterijcontainer maakt deel uit van de E-serie, die TESVOLT een jaar geleden lanceerde. Net als de rest van de E-serie bevat de TPS HV 80 E de Tesvolt-batterijmodule met 22 batterijcellen van de nieuwste generatie Samsung SDI.

Modulair ontwerp
Het TPS HV 80 E-opslagsysteem heeft een volledig modulair ontwerp; van de batterijmodules tot de container. Klanten kunnen kiezen uit 2 verschillende energiemanagementsystemen, terwijl de Sunny Tripower Storage X 3-fase-batterijomvormer van SMA zorgt voor snelle reactie- en regeltijden en een breed bruikbaar DC-spanningsbereik. De geïntegreerde airconditioning zorgt afhankelijk van het weer voor koeling of verwarming en borgt zo optimale prestaties.

Deel dit artikel:
In samenwerking met
storage_magazine_logo

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten