logo
wvhj2023
© F11Photo | Dreamstime.com
© F11Photo | Dreamstime.com
19 februari 2024

Oproep aan installateurs: enquête over salderingsregeling en zonnepanelen

De redactie van Solar Magazine doet een oproep aan installateurs in Nederland om deel te nemen aan een enquête over de gevolgen van het behoud van de salderingsregeling voor zonnepanelen.

In het afgelopen half jaar daalden de verkopen van zonnepanelen door twijfels over de terugverdientijd, omdat een beslissing over de toekomst van de salderingsregeling lang uitbleef en meerdere energiebedrijven terugleverkosten invoerden voor klanten met zonnepanelen waarna toezichthouder ACM een onderzoek startte.

5 à 10 minuten
Afgelopen week stemde de Eerste Kamer tégen de afbouw van het salderen en daarmee blijft de stimuleringsregeling voorlopig bestaan. Om beter zicht te krijgen op de marktontwikkelingen en de zonne-energiesector en andere belanghebbenden, onder wie politici, te kunnen informeren, vraagt de redactie van Solar Magazine installateurs om mee te werken aan de enquête. Invullen van de enquête kan tot uiterlijk maandag 26 februari 2024.

Het invullen van onderstaande vragenlijst duurt 5 à 10 minuten. De resultaten van de enquête worden half maart gepubliceerd in het tijdschrift van Solar Magazine, de digitale nieuwsbrief Zonneflits en op deze website.

Update: de enquête is inmiddels gesloten en u kunt niet meer deelnemen, de uitslagen worden binnenkort gepubliceerd.

Deel dit artikel:
In samenwerking met
storage_magazine_logo

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten