logo
wvhj2023

Redactieteam

foto_edwin

Edwin van Gastel

Edwin van Gastel is een van de oprichters van Dé Duurzame Uitgeverij. Hij is hoofdredacteur van Solar Magazine. Binnen de uitgeverij is hij ook de voorzitter van de diverse redactieraden die de verschillende tijdschriften kennen.

edwin@solarmagazine.nl+31 (0)85 130 17 55Edwin van Gastel Dé Duurzame Uitgeverij
Breukrand 405 5403 LJ Uden
Nederland
foto_marco

Marco de Jonge Baas

Marco is de technicus. Al meer dan 20 jaar komt hij als tekstschrijver over de vloer bij de Nederlandse maakindustrie. Binnen Dé Duurzame Uitgeverij is Marco (hoofd)redacteur en projectmanager. Zodoende is hij verantwoordelijk voor tientallen interviews en dito artikelen, van led-verlichting tot elektrisch vervoer en zonne-energie. Hij is daarmee actief voor Solar Magazine, LED Magazine, Smart Storage Magazine en Nederland Elektrisch, waarbij hij hoofdredacteur is van LED Magazine en Smart Storage Magazine.

marco@solarmagazine.nl+31 (0)85 130 17 55Marco de Jonge Baas Dé Duurzame Uitgeverij
Breukrand 405 5403 LJ Uden
Nederland
foto_bette

Bette van Loenen

Bette van Loenen is creatief directeur van Dé Duurzame Uitgeverij. Zij is niet alleen hoofdverantwoordelijk voor het grafische gedeelte van de uitgeverijtak, maar staat ook aan het hoofd van de communicatiepoot van Dé Duurzame Uitgeverij. Dit bedrijfsonderdeel tekent onder meer voor de realisatie van huisstijlen, websites en drukwerk voor derden.

bette@solarmagazine.nl+31 (0)85 130 17 55Bette van Loenen Dé Duurzame Uitgeverij
Breukrand 405 5403 LJ Uden
Nederland
foto_els

Els Stultiens

Els Stultiens is de rots in de branding van Dé Duurzame Uitgeverij. Als eindredactrice is ze er niet alleen verantwoordelijk voor dat al ons drukwerk - van tijdschrift tot brochure - spelfoutloos opgeleverd wordt, maar levert zij ook een belangrijke bijdrage aan de vele onlinenieuwsberichten! Els is namelijk actief als webredacteur voor alle online-uitgaves van Dé Duurzame Uitgeverij, van Solar Magazine tot Smart Storage Magazine, LED Magazine en Nederland Elektrisch.

els@solarmagazine.nl+31 (0)85 130 17 55Els Stultiens Dé Duurzame Uitgeverij
Breukrand 405 5403 LJ Uden
Nederland

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Mei 2024

De mei 2024-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan de nieuwe toekomst van de salderingsregeling, flexibele exportlimieten voor pv-systemen, de steeds langere garanties op zonnepanelen, de grootschalige introductie van perovskietzonnepanelen en de rol van zonne-energie in de Vlaamse verkiezingen.

Bekijk alle magazines